„Mama mane pastatė į kampą.“ Putinas pribloškė auditoriją (Video)  ()

Keista Putino atvirumo akimirka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino pasakojimas apie gražiausią vaikystės prisiminimą, kuris yra susijęs su jo motina, daugeliui sukėlė sumaištį, rašo „Newsweek“.

Antradienį (gruodžio 5 d.) Piatigorske vykusiame viešame susitikime su „Pirmojo judėjimo“ jaunimo grupe V. Putinas papasakojo apie atvejį, kai motina jį nubaudė privertusi jį stovėti kampe. Jis atsisakė pasakyti, ką padarė ne taip, tačiau kai kurie manė, kad Rusijos diktatoriaus istorijai reikia psichologo analizės.

„Žinote, tai tarsi asmeninis reikalas“, – per susitikimą plačiai šypsodamasis sakė V. Putinas. „Papasakosiu tik istorijos pradžią. Mama pastatė mane į kampą, nepamenu kodėl. Kurį laiką ji vaikščiojo piktai žiūrėdama į mane ir klausė: atsiprašysi ar ne?“, - tęsė jis.

„Kaip baigėsi ta istorija, aš jums pasakysiu. Na, aš tiesiog praleisiu dalį. Viskas baigėsi tuo, kad ji mane pabučiavo, ištraukė iš kampo, ir viskas. Tokia buvo istorija“, – prisiminimais dalijosi diktatorius.

 

 

Kaip teigiama Rusijos žiniasklaidos agentūros TASS pranešime, Putinui buvo 3 ar 4 metai, kai įvyko tariamas incidentas.

Vaizdo įrašu, kuriame Putinas dalijasi prisiminimais, tinklalapyje X pasidalijo ir Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka.

„Paklaustas apie gražiausią vaikystės prisiminimą, Putinas pasidalijo šia istorija (ar kokia ji bebūtų). Ar čia yra psichologų? Ką tai galėtų reikšti?“, -  rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()