Gyvenimo svajonė. Amerikietė pardavė namą dėl kruizo. Kuo viskas baigėsi  ()

JAV gyventoja nusprendė parduoti savo namą ir 8 mėnesius tvarkė reikalus, kad galėtų gyventi kruiziniame laive.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau galiausiai jos planai nebuvo įgyvendinti.

Apie tai rašo „Lad Bible“.

Carey Whitman iš Ohajo nusprendė parduoti savo namus ir pasirašyti trumpalaikę buto nuomos sutartį – ir rezervavo kajutę „Life at Sea“. Svetainėje teigiama, kad ji sumokėjo 38 500 USD už užsakymą, o bendra kruizo kaina prasidėjo nuo 77 026 USD per metus.

Keleiviams buvo pažadėta 3 metų kelionė aplink pasaulį. Kruizas prasidėtų Stambule, Turkijoje, po kurio turistai sustotų 382 uostuose ir iš viso aplankytų 140 šalių visuose septyniuose žemynuose. Į paketą įeina maistas, kelionės, interneto prieiga ir medicininė priežiūra.

Amerikietė apsidžiaugė tokia galimybe, tačiau jos laukė nemaloni staigmena – organizatorius nusprendė atšaukti kelionę, nes nerado laivo.

Kelionės laivas turėjo būti MV Gemini, bet staiga viskas pasikeitė, nes „Life at Sea“ dėmesį atkreipė į buvusį AIDA kruizų didelį laivą AIDAaura. Tačiau galiausiai laivą įsigijo „Celestyal Cruises“.

 

Išvykimo data, iš pradžių planuota lapkričio 1 d., buvo kelis kartus nukelta. Lapkričio 17 dieną „Life at Sea Cruises“ paskelbė apie visos kelionės atšaukimą.

„Pastaruosius aštuonis mėnesius dirbau, kad tikrai viską sutvarkyčiau, sudėliočiau savo gyvenimą, ir tai įvyktų. Buvo tikrai apmaudu sužinoti, jog tai nepasiteisino“, – sakė C. Whitman.

„Life at Sea“ keleiviams nuo gruodžio iki vasario žadėjo grąžinti visas sumokėtas sumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(25)
(-23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: