„Klausiau Patruševo, kaip pas jį su kiaušiniais“ (Video)  ()

Viena iš Maskvos pagrindinių  parduotuvių jau parduoda kiaušinius vienetais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, V. Putinas savo beprotybės valandą tiesioginiame eteryje ne kartą spėliojo apie kiaušinius ir pripažino, kad Rusijoje su jais yra problema. Diktatorius netrukus panoro parodyti save kaip stiprų lyderį, kurio rankose viskas. Nors kyla dvejonių, žinant, kad Rusijos Federacija yra atsargi dėl kiaušinių kainų kilimo.

Viena iš Maskvos pagrindinių parduotuvių jau parduoda kiaušinius vienetais. O Belgorodo regione pardavimas buvo visiškai nutrauktas. Dabar vienu kartu galite nusipirkti ne daugiau kaip dvi dešimtis kiaušinių. Belgorode miestiečiai naktimis skolinasi pinigų.

„Jiems žmonės skolinasi pinigų. Kai kuriuose regionuose jau kainuoja 300 rublių už dešimtį“, – socialinėje žiniasklaidoje X rašo Rusijos prekybininkai.

Rusijos prezidentas paskelbė iškilių asmenų akivaizdoje, kad sužlugdė maitinimo grandinę.

„Visai neseniai kalbėdamas su žemės ūkio ministru (Dmitrijumi Patruševu – red.), paklausiau, kaip su kiaušiniais, ar „viskas tvarkoje“, į ką jis atsakė: „mūsų piliečiai turi problemų“, – sakė V. Putinas. 

 

Ši citata publikoje sukėlė emocijų audrą, susirinkusieji ėmė juoktis. Rusijos prezidentas tęsė, pažymėdamas, jog kainos pakilo apie 40% – to priežastis buvo „pajamų poslinkis“. Kaip sakė V. Putinas, jis pats labai mėgsta kiaušinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: