„Lenkija rimtai grasina Kaliningradui ir Baltarusijai“. Kas vyksta (Video)  ()

Lenkija rimtai grasina Kaliningradui ir mūsų strateginei sąjungininkei iš Baltarusijos – tokie žodžiai ištarti Rusijos televizijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juos sakęs propagandistas pareiškė, kad „vyriausybė prie Vyslos pasikeitė, bet ji tokia pat rusofobiška kaip ir ankstesnė“.

Įrašu pasidalijo Ukrainos vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Geraščenko. „Lenkija, saugokis!“ - sunerimo jis. Rusijos propaganda perspėja apie grėsmę iš Lenkijos.

Rusijos propaganda įsibėgėjo ir nusitaikė į Lenkiją. Trečiadienio vakaro žurnalistinėje laidoje Varšuva buvo apkaltinta piktais ketinimais. Kaip pabrėžta, valdžios pasikeitimas prie Vyslos upės nieko nepakeitė.

„Ji dabar sako, kad jei Rusija nugalės Ukrainą, Lenkija bus šalia“, – sakė vienas iš svečių. Jis toliau paaiškino Rusijos invazijos į Ukrainą ištakas, paminėdamas tariamą „dešimčių milijonų rusų teisių pažeidimą“.

 

Galiausiai jis ėmėsi reikalo:

„Tačiau Lenkija rimtai grasina Kaliningrado sričiai ir mūsų strateginei sąjungininkei Baltarusijai“. Pabaigoje propagandistas paskelbė, kad grėsmė reikalauja atsako.

„Rusija kartu su Baltarusija turi atsakyti į šį iššūkį“, – patikino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(104)
(-87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: