„Maskva greitai atsigaus. Jie judės pirmyn.“ Belgijos kariuomenės vadas skelbia, ką greitai puls Putinas  ()

Belgijos kariuomenės vadas įvardijo naujus Kremliaus taikinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po Ukrainos kitais Kremliaus taikiniais gali tapti Moldova ir Baltijos šalys, perspėjo Belgijos kariuomenės vadas Michelis Hofmanas.

Pasak M. Hofmano, V. Putinas jau pademonstravo, kad gali užpulti bet kurį „savo kaimyną“, pranešė VRT per vado vizitą pas savo karius Belgijoje.

V. Putinas visada kalba dviprasmiškai, o tai reiškia, kad jo galvoje gali būti įvairių idėjų ir planų, kada ir kurią šalį užpulti kitą kartą, sakė Hofmanas, todėl Europa jau dabar turėtų pradėti galvoti apie galimą karą su Rusija. Būtina leisti Putinui žinoti, kad Europa galės gintis ir kontratakuoti.

Karas Ukrainoje tęsiasi jau 22-ą mėnesį, o V. Putinas neketina trauktis, net nepaisant didelių tiek gyvosios jėgos, tiek technikos nuostolių.

2023 m. Rusijos Federacija pastatė savo ekonomiką ant „karo bėgių“. Net jei dabar Rusijos pajėgos atrodo susilpnėjusios, tai laikinas reiškinys ir Maskva netrukus „atsigaus“, sakė Hofmanas. Jei Rusijai pavyks laimėti Ukrainoje, ji atgaus savo karinę galią ir po kurio laiko judės toliau.

 

Artimiausi Kremliaus taikiniai yra Moldova, juolab kad Kremlius visiškai kontroliuoja nepripažintą Padniestrės regioną. Šis regionas išsaugojo rusų kalbą, taip pat vėliavą su Sovietų Sąjungos simboliais – kūju ir pjautuvu.

Vakaruose Baltijos šalys taip pat yra Rusijai po nosim. Tačiau jų užpuolimas išprovokuotų karą su NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(26)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: