„Ne Stalinas. Bus kaip su Nikolajumi II.“ Skelbiamas Putino likimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs NATO kariuomenės vadas Džeimas G. Stavridis šeštadienį prognozavo, kad su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu bus elgiamasi taip pat, kaip ir su caru Nikolaju II.

Penktadienį Rusijos valstybinis naujienų tinklalapis „Sputnik“ citavo J. Stavridį, be kita ko, rašantį: „V. Putino ekonomika auga, o jo armija tapo pajėgi gynėja“.

J. Stavridis atsakė Rusijos žiniasklaidai socialiniame tinkle X:

„Neatmetu fakto, šiemet sakiau, kad V. Putinas nužudė Jevgenijų Prigožiną ir kad V. Putinas yra didžiausias visų laikų narystės NATO pardavėjas. Jis jaučiasi, kad yra J. Stalinas, bet galiausiai pasirodys kaip Nikolajus II.

Paskutinis Rusijos caras Nikolajus II valdė Rusiją 1894–1917 m., kol revoliucija sugriovė Rusijos imperiją. 1918 m. Nikolajui II ir jo šeimai buvo skirta mirties bausmė sušaudant.

J. Stavridis elektroniniu paštu rašė JAV lediniui „Newsweek“, kad V. Putinas vis dar turi absoliučią valdžią Rusijoje, tačiau nepasitenkinimo balsai yra aiškūs.

 

„Laikui bėgant, sakyčiau, labiau tikėtina, kad V. Putinas bus nuverstas kaip Nikolajus II, nei kad jis mirs natūraliai kaip J. Stalinas, – prognozuoja jis.

G. Stavridis yra išėjęs į pensiją JAV karinio jūrų laivyno admirolas. 2009–2013 m. ėjo NATO karinio aljanso Europos vado pareigas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: