Tokia vieta yra. JAV atrado Putino „Achilo kulną“ (Video)  ()

Yra dalykų, kurie tikrai rimtai glumina aukščiausią Rusijos vadovybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalis agresorė Rusijos Federacija neduos ramybės toms šalims, kurios konfiskuos jos turtą. Ji yra pasirengusi kovoti dėl pinigų grąžinimo visais įmanomais būdais.

Apie tai savo nuomonę išsakė Ukrainos žurnalistas Vitalijus Portnikovas, praneša „24 kanalas“.

Anot jo, tokia sinchroniška prezidento administracijos ir Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovų reakcija rodo, kad yra dalykų, kurie tikrai rimtai glumina aukščiausią Rusijos vadovybę.

„Verta priminti, kad kai JAV ir kitos Vakarų šalys aprūpino Ukrainą ginklais ir padėjo Ukrainai ekonomiškai ir finansiškai, nė vienas Rusijos politinės vadovybės atstovas nekalbėjo apie galimybę atsisakyti politinių santykių su JAV. Net tada, kai Rusijos pareigūnai apkaltino Vakarus esant Rusijos ir Ukrainos karo konflikto priežastimi“, – pabrėžė V. Portnikovas.

Jis prognozuoja, kad Vakarų šalims artėjant prie teisinio Rusijos turto konfiskavimo proceso, šios grėsmės tik stiprės.

Padarėme atradimą, kuris jau buvo akivaizdus – pinigai V. Putinui ir jo aplinkai vis dar kelia nerimą kur kas labiau nei Rusijos kariuomenės aukų skaičius ar okupuotų Ukrainos teritorijų išlaikymas. Galų gale turime suvokti, kad pagrindinis Rusijos valdymo ir agresijos prieš kaimynines šalis motyvas – buvo, yra ir liks pinigai“, – priduria V. Portnikovas.

 

Rusijos Federaciją valdanti čekistų mafija, ypač kai kurie jos atstovai Vladimiras Putinas ar Nikolajus Patruševas, gali patys tikėti ideologiniu savo tikslų nuspalvinimu. Nes godumas neturi ribų – nei finansinių, nei geografinių, nei politinių.

Ekspertas sako, kad V. Putino emocijas kelia tik pinigų klausimai.

„Pinigai yra motyvas, į kurį susiveda visi Rusijos lyderio V. Putino ir jo mafijos ketinimai ir troškimai. Jei kalbėsitės su rusais apie tai, kad jie gali prarasti pinigus, galbūt kada nors V. Putinui bus lengviau sustabdyti savo karą prieš Ukrainą ir ne svajoti apie karus prieš buvusias sovietines respublikas, o išsaugoti turtą, kuris šiandien yra saugomas Vakaruose. V. Putinui turi būti pateiktas paprastas ir aiškus pasirinkimas – arba karas, arba pinigai“, – reziumavo V. Portnikovas.

 

Be to, Ukrainos žurnalistas Vitalijus Portnikovas mano, kad diktatorius tikrai siunčia signalus apie savo pasirengimą „įšaldyti“ karą tose pozicijose, kuriose šiuo metu yra įsikūrusios Rusijos Federacijos ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: