„Putinas šaldiklyje, o Rusiją valdo klonas.“ Kiek realus toks scenarijus  ()

2023 metų spalį garsusis Rusijos „sąmokslo ekspertas“ Valerijus Solovėjus teigė, kad Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino kūnas yra šaldiklyje, rezidencijoje Valdajuje. Ar toks scenarijus įmanomas, atsakė Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai apie Putino antrininkus nesiliauja, o jo elgesys tokius gandus tik pakursto. Yra versija, kad Kremlių gali valdyti vienas iš Rusijos prezidento klonų, o pats Putinas jau seniai guli šaldiklyje.

Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas „24 kanalui“ atskleidė, kiek realus šis scenarijus.

2023 metų spalį garsus Rusijos „sąmokslo ekspertas“ Valerijus Solovėjus paskelbė apie Putino „mirtį“. Anot Solovėjaus, Rusijos diktatoriaus kūnas yra rezidencijoje Valduje esančiame šaldiklyje.

Savo ruožtu Rusijos opozicionierius Gudkovas pažymėjo, kad Solovėjaus koncepcija yra puiki. Tik klausimas, kam tai naudinga.

„Manau, kad antrininkai gali egzistuoti. Šansas labai tikėtinas ir didelis“, – mano Gudkovas.

Tačiau kartu jis netiki, kad Putino kūnas laikomas šaldiklyje, o šalį agresorę valdo antrininkas, nes valdžios viduje turbulencija būtų kur kas didesnė – imtų sklisti gandai ir pokalbiai.

Gudkovas teigia, kad gali būti Putino antrininkas, kuris priprato prie vaidmens ir „rieda“ per įvairias atpažinimo sistemas, siekdamas maksimalaus išorinio panašumo.

„Nes vieno Putino ir kito Putino elgesio modeliai, kuriuos kartais skiria valandos, yra visiškai skirtingi“, – pažymėjo Rusijos opozicijos lyderis.

 

Anot Gudkovo, tai labai akivaizdu. Ir to negalima paaiškinti niekuo kitu, kaip tik antrininkų buvimu. Bent jau sveiko proto požiūriu.

Bet, jo nuomone, Putinui tai visiškai nenaudinga. Jei Kremliaus vadovui tai nenaudinga ir tai toliau daroma, o Solovėjus lieka nebaudžiamas, tai kažkam iš stipriausių ir įtakingiausių Rusijos elito sluoksnių tai naudinga.

Atitinkamai, priduria jis, galime kalbėti apie rimtas prielaidas arba jau prasidėjusį skilimą. Tai labai svarbus veiksnys, kuris nebuvo ištirtas ir nėra iki galo suprantamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: