„Rusijai mėšlas ateityje, praeityje ir po kojomis“: Linkevičius apie naujametinius Putino pažadus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Lietuvos užsienio reikalų ir krašto apsaugos ministras Linas Linkevičius pakomentavo Rusijos prezidento Vladimiro Putino naujametę kalbą, kurioje jis beveik nekalbėjo apie agresiją prieš Ukrainą, tačiau pažadėjo „niekada nesitraukti“.

Apie tai L. Linkevičius rašė socialiniame tinkle „Twitter“ (X), skelbia „Europos Tiesa“.

„Naujųjų metų proga V. Putinas pasakė, kad Rusija niekur nesitrauks. Ir iš tiesų, mėšlas praeityje ir po jos kojomis, ir ateityje, todėl nereikia niekur kraustytis“, - sako buvęs Lietuvos užsienio reikalų ministerijos vadovas.

Pastebėkime, kad savo keturių minučių naujametinėje kalboje V. Putinas niekada neužsiminė apie Ukrainą ar agresiją prieš ją.

Vienintelį kartą  paviršutiniškai karas buvo paminėtas L. Linkevičiaus dėmesį patraukusioje ištraukoje: „Ne kartą įrodėme, kad galime išspręsti sunkiausias problemas ir niekada neatsitrauksime, nes nėra jėgos, galinčios mus suskaldyti, priversti pamiršti mūsų tėvų atminimą ir tikėjimą, sustabdyti mūsų vystymąsi“.

 

Dabartinis Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pasidalijo nuojauta, kad Vakarai yra pakartojimo slenksčio istorinės klaidos, nepakankamai remdami Ukrainą kovoje su Rusijos agresija, ir paragino nelaukti „Perl Harboro efekto“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: