„Paradoksas: kiekvienas Bideno pagalbos žingsnis smukdo jo rinkiminę galią“ (Video)  ()

Didžioji dalis amerikiečių pasisako už didesnę paramą Izraeliui (apie 69 proc.) ir už padidintą paramą Ukrainai (61 proc.).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Andrejus Piontkovskis mano, kad visi Joe Bideno veiksmai remiant Ukrainą ir Izraelį mažina jo galimybes rinkimuose.

Tokią nuomonę jis išsakė „Espresso“.

„Europa dramatiškai padidino savo paramą Ukrainai. Pirmas dalykas, kurį galiu pasakyti, yra tai, kad įstatymo projektas dėl paramos Ukrainai bus priimtas iki sausio 18 d., nes sausio 18 d. Amerikos paramos biudžetas baigsis. Tačiau faktas yra tas, kad kiekvienas J. Bideno žingsnis remti Ukrainą sumažina jo galimybes rinkimuose, taip. Ir, beje, Izraelio situacija taip pat. Paradoksalu“, – mano A. Piontkovskis.

Politologas pažymėjo, kad dauguma amerikiečių palaiko didesnę pagalbą Ukrainai ir Izraeliui.

„Visais klausimais didžioji dalis amerikiečių pasisako už didesnę paramą Izraeliui (apie 69 proc.) ir už padidintą paramą Ukrainai (61 proc.). Skiriasi būtent tie trumpistai, kurie priešinasi Ukrainai. Dauguma jo partijos, kairioji dalis, yra kategoriškai prieš Izraelio ir Ukrainos palaikymą, nes šie žmonės yra JAV priešai, žmonės, kurie įsitikinę, kad JAV yra kalta dėl kažkokių nusikaltimų prieš engiamuosius.  Matote, kokia beprotiška „Hamas“ kampanija vyksta visuose JAV televizijos kanaluose ir laikraščiuose. Ir suprantame, kad Joe Bidenas praranda palaikymą visais klausimais. Jis praranda palaikymą tų struktūrų, kurios užtikrino savo pergalę 2020 m.“, – pridūrė jis.

 

Gruodžio 21 d. Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos koordinatorius Johnas Kirby sakė, kad administracija tikisi patvirtinti pagalbą Ukrainai sausio pradžioje, kai Kongresas grįš į darbą po Kalėdų pertraukos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: