Putinas atskleidė tikruosius Rusijos nuostolius ir tiesą apie karą. Kas nutiko (Video)  ()

Tiesa vietoj propagandos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos programišiai iš tikrųjų atskleidė tikrąjį V. Putino veidą, kai jis sakė savo Naujųjų metų kalbą. Jie įsilaužė į Rusijos interneto tiekėjo sistemą.

Vladimiro Putino naujametinis kreipimasis į rusus netikėtai virto kalba apie karines nesėkmes ir ekonominius nuostolius. Tai tapo įmanoma įsikišus Ukrainos hakeriams, kurie įsilaužė į vieną didžiausių interneto tiekėjų Rusijoje „Siberian Bear“.

Tiesa vietoj propagandos.

Nuo Saratovo iki Novosibirsko vietoj tradicinio kreipimosi septynių regionų gyventojai matė „atvirą diktatoriaus kalbą“.

Pagrindinis programišių atakos rezultatas – V. Putinas savo burna išsakė propagandos slepiamą realybę: beprotiškus Rusijos kariuomenės praradimus, beprasmiškas karo išlaidas, žlugusią migracijos politiką ir kitas Kremliaus nesėkmes.

„Jis šneka kažkokias nesąmones“, – galima išgirsti vaizdo įraše komentuojančią rusę, žiūrinčią savo prezidento Naujųjų metų kalbą ir neįtariančią, kaip jis buvo „priverstas“ sakyti tiesą.

Svarbu, kad už tai atsakomybę prisiėmė „Blackjack“ grupė. „Telegram“  kanale Ukrainos programišiai rašė, kad priešiškos valstybės piliečiams norėjo parodyti tikrąjį Kremliaus lyderio veidą.

 

„Nulaužėme IPTV televizijos transliacijos serverį Rusijoje ir parodėme tiesą žmonėms, kad visi žinotų, kodėl miršta jų vaikai ir vyrai, kam eina eilinių darbininkų mokesčiai ir dėl ko nerimauja visos Rusijos prezidentas. Mėgaukitės žiūrėjimu!“

Prie šios nuostabios naujienos pridėkime, kad prieš kelias savaites „Blackjack“ įsilaužėliai atkeršijo Kremliui už kibernetinę ataką prieš „Kyivstar“. Jie sunaikino „Rosvodokanal“ technologinę infrastruktūrą. Gali būti, kad juos palaikė Ukrainos saugumo tarnybos kibernetikos specialistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: