Laukiamas svečias. Kurios šalys nori priimti Putiną  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2024 metais gali surengti keletą užsienio vizitų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatorius turi plačią galimų kelionių geografiją – nuo ​​Pusiaujo Gvinėjos iki Mongolijos ir KLDR.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2024 metais gali surengti keletą užsienio vizitų, sulaukęs kvietimų net iš keliolikos šalių, kurių dauguma yra buvusios Sovietų Sąjungos palydovės.

Tai praneša Rusijos propagandistai iš TASS, remdamiesi Kremliaus spaudos tarnyba.

Tarp didžiųjų šalių, kurios išsiuntė kvietimą Rusijos autoritariniam lyderiui, yra Brazilija, kur 2024 m. vyks G20 viršūnių susitikimas, ir Turkija, kurios prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas save pozicionuoja kaip derybininką, atvirą tiek Maskvai, tiek Kyjivui.

Kitų šalių sąraše yra Burundis, Vietnamas, Irakas, Iranas, Šiaurės Korėja, Kuba, Mongolija, Tailandas ir Pusiaujo Gvinėja. Rusijos Federacija ir toliau „draugauja“ su dauguma išvardytų valstybių kaip SSRS įpėdinė.

Rusijos propagandistai pridūrė, kad Rusijos Federacijos prezidento tradiciškai laukiama posovietinės erdvės valstybėse, ypač Baltarusijoje, Tadžikistane ir Uzbekistane, taip pat okupuotoje Sakartvelo teritorijose pasiskelbusiose valstybėse – Abchazijoje ir Pietų Osetijoje. 

 

Kaip žinia, daugelyje pasaulio šalių RF prezidentui pagal Tarptautinio baudžiamojo teismo orderį gresia areštas byloje dėl neteisėtai į Rusiją deportuotų ukrainiečių vaikų pagrobimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: