[ŽT] „Jei Rusija laimės...“ Buvęs CŽA vadovas skelbia apie sekantį taikinį (Video)  ()

Davidas Petraeusas įsitikinęs, kad V. Putinas nesiliaus kariauti, užgrobęs Ukrainos teritorijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos kariuomenė nesustos, jei Ukraina neatlaikys įsibrovėlių puolimo. Kitos Maskvos aukos gali būti Moldova arba viena iš Baltijos šalių.

Buvęs JAV Centrinės žvalgybos agentūros vadovas Davidas Petraeusas nurodė, kad NATO gynybos linija dabar yra Ukrainos ir Rusijos pasienyje.

„Jei Rusija laimės, jei V. Putinui pavyks pasiekti savo labai didelį tikslą Ukrainoje, jis ties tuo nesustos. Kitas  taškas bus Moldova, o gal ir viena iš Baltijos šalių“, - CNN sakė buvęs CŽA vadovas.

 

 

Baltijos šalys aktyviai remia Ukrainą po plataus masto RF invazijos. Jos ne kartą teigė, kad Rusijos agresijos prieš Lietuvą, Latviją ir Estiją rizika yra labai didelė, todėl būtina stiprinti gynybinius pajėgumus.

 

Latvijos užsienio reikalų ministras Krišjanis Karinas sakė, kad Rusijos Federacija kels grėsmę visai Europai, net jei Ukraina išlaisvins visas savo teritorijas.

Be to, Moldovos prezidentė Maia Sandu pareiškė, kad Rusija gali bandyti destabilizuoti šią šalį 2024 metų pavasarį, kai prieš prezidento rinkimus prasidės priešrinkiminės kampanijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: