[ŽT] Skandalas JAV. Trumpas reikalauja nedelsiant atleisti Pentagono vadovą. Kas vyksta  (4)

„Jis turi būti atleistas dėl gėdingiausio momento mūsų šalies istorijoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas reikalauja, kad Joe Bideno administracija nedelsiant atleistų iš pareigų gynybos sekretorių Lloydą Austiną.

D. Trumpas per „Truth Social“ sakė, kad L. Austinas „turėtų būti nedelsiant atleistas už netinkamą profesinį elgesį ir pareigų nevykdymą“, pranešė „New York Post“.

„Jis dingo savaitei ir niekas, įskaitant jo bosą, kreivąjį J. Bideną, neįsivaizdavo, kur jis yra ar gali būti. Jis pasirodė prastai ir turėjo būti atleistas kartu su „generolu“ Marku Milley dėl daugelio priežasčių. Ypač dėl katastrofiško pasidavimo Afganistane, ko gero, gėdingiausio momento mūsų šalies istorijoje“, - buvusį prezidentą citavo laikraštis „New York Post“.

 

2023 metų pradžioje Pentagono vadovas buvo nuvežtas į Walterio Reedo nacionalinį karo medicinos centrą. Apie tai oficialiai pranešta praėjus kelioms dienoms po hospitalizacijos, kas sukėlė didžiulę pasipiktinimo bangą.

Neseniai jis sakė, kad sveiksta ir „nekantriai laukia, kol netrukus grįš į Pentagoną“, pripažindamas, kad jam nepavyko tinkamai informuoti visuomenės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(8)
(-6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: