„Jam grasinama.“ Putinas jau žino, kas ir kada jį pašalins (Video)  ()

Karo ekspertas Piotras Černikas įsitikinęs, kad Rusijos Federacijos prezidentą tam tikromis sąlygomis gali nužudyti jo paties aplinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

P. Černikas teigė, kad V. Putinas žino, kas jį pašalins ir kokiomis sąlygomis.

„Jeigu V. Putinas pralaimės karą Ukrainoje, tai saviškiai jį sunaikins“, – įsitikinęs P. Černikas. Karo ekspertas priminė žiaurumo moralę Rusijos Federacijoje, kur žmonės gyvena pagal gyvūnų įstatymus, o tai reiškia, kad silpno valdovo niekas nepagailės.

P. Černiko interviu „Novin Factory“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistas Jurijus Bibikas pasiteiravo karo eksperto, ar Vakarų baimė, kad V. Putinas panaudos branduolinį ginklą, nėra be pagrindo. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas į tai atsakė: „Visiškai pritariu šiam požiūriui. Jūs ir aš ne kartą diskutavome apie konkretų pavyzdį. 1962 m., Karibų jūros branduolinė krizė, kuri vos neprivedė prie branduolinių smūgių mainų, bet noriu pabrėžti, kad tada nebuvo asmeniškai grasinama N. Chruščiovui, o dabar – V. Putinui grasina“.

Tuo pat metu Piotras Černikas pabrėžė: „V. Putinas vėl paskirs save į postą. Na, kas iš to? Daugumoje pasaulio šalių jis yra nepriimtinas. Jis įtrauktas į ieškomų asmenų sąrašą. Tai viskas. Tai nebegali būti atšaukta. Jis puikiai supranta, kad jei pralaimės šį karą, tai jį nužudys. Žudys, nes vadovas turi būti stiprus. Tai net ne orda, o žvėrių koalicija, ir ten niekada nebuvo kitaip. Tai žmonės, kurie viską stato pagal žiaurius gyvūnų dėsnius.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(5)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: