Pasakė tiesą. Nevykusiu juokeliu Putinas atskleidė visą savo esmę (Video)  ()

Neseniai Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas gana įdomiai pareiškė, kad jis „visiškai nestresuoja“. Atrodė, jog Rusijos vadovas pajuokavo, bet iš tikrųjų pasakė absoliučią tiesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas.

Anot opozicionieriaus, Rusijos prezidentas yra kvailys ir jį taip pat išrinko kvailiai. V. Putinas „sėdi rezidencijose ir plaukioja jachtomis“.

„Jis pasakė absoliučią tiesą. Kodėl jis turėtų stresuoti? O šis žmogus prieš kamerą po 25-erių valdymo metų, eidamas į rinkimus, sako: „Ir aš nestresuoju“, - pažymi jis.

Anot S. Žirnovo, tokiu būdu valstybės agresorės vadovas reagavo į visus žmones, kurie pagrįstai jam sako: „Vladimirai, mes čia sušalome. Jūs turėtumėte tai žinoti.“

Tačiau nereikėtų manyti, kad Kremliaus vadovas apie minėtas problemas nežino. „Jis viską žino, bet jam tai absoliučiai nerūpi“, – tikina jis.

S. Žirnovas pataria Rusijos armijos kariams „nesistengti“ fronte, kaip nori V. Putinas, ir jį palikti. „Išeik iš šio fronto su ginklais, tankais, patrankomis ir tiesiog ateik pas jį į Kremlių ir sakyk: užteks, ko nestresuoji? Tu nužudei pusę milijono žmonių nereikalingame kare. Laikas tau į Hagą, būsi gerame kalėjime, tikrai nereikia streso“, – sakė buvęs KGB darbuotojas.

 

Buvęs Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas mano, kad šį pareiškimą padarė V. Putino dubleris. Lyg ir N. Patruševas per ausinę galėtų jam pasakyti apie šių žodžių netinkamumą, atsižvelgdamas į tai, kad diktatorius vėl eina į prezidento rinkimus.

„Ką tu sakai? Ką, nesupranti, kad prieš tave kameros, kad žmonės tai žiūrės, klausys, analizuos. Jie sakys, kad jis visiškas kvailys“, – pridūrė S. Žirnovas.

Tokiu pareiškimu Vladimiras Putinas prisipažino, kad visus šiuos metus eidamas Rusijos prezidento pareigas nieko nedarė.

 

„25 metus V. Putinas nestresavo! Tai kandidatas, kuris eina į rinkimus! Tokia jo kampanijos programa: „Vladimirai, ką tu nori veikti ateinančius 6 metus?

 Tai yra jo tikroji politika, jo credo. Taip jis gyvena, taip jis tvarko šalį“, – kalbėjo jis.

Štai kodėl, sako S. Žirnovas, kai kur Rusijoje nėra komunalinių paslaugų, ekonomikos ir vištų kiaušinių.

„Daugiau nieko nebus, nes šis žmogus nestresuoja. O žmonės jį rinks“, – pridūrė buvęs KGB darbuotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: