„Nuostabiai sutariu su Putinu!“ Trumpas šėlsta (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-17 12:57
Kad nuostabiai sutaria su Putinu - šioje vietoje jis 100% nuoširdus ir sako tiesą. Čia viena iš retų akimirkų, kada jis sako tiesą viešai. Neabejoju, kad išrinktas prezidentu jis iš karto bandys nutraukti Ukrainai finansavimą ir priversti Ukrainą atiduoti Putinui užgrobtas žemes, bei nebus jokių reparacijų. Finansavimą nutrauks, bet priversti atiduoti žemes bus sunkiau, jei Ukraina iki rinkimų suburs savo sąjungą, be JAV. Jei EU pasiims ant savo pečių Ukrainos finansinę naštą ir padidins ginklų gamybą kartais, gal Ukraina ištemps tuos 5 Trumpo ir Amerikos gėdos metus neužkariauta ir nepavergta Maskovijos. Dabar klausimas labai svarbus, ar pavyks gauti tą 50mlrd pagalbą iš JAV šiais metais, kol dar Trumpo nėra. Jei ES daug pades Ukrainai, ir Trumpas negales priversti Ukrainos kapituliuoti, Trumpas bus priverstas itraukti ES i naujus konfliktus karus, kad ES negaletu tiek padeti Ukrainai ir Putinas laimetu. Karas su Iranu, Kinija, Š Koreja - Ukraina liks antrame plane, ginklu tiekimas sumazes perpus arba visai nutruks, jei su Kinija. Putinas gales tada užimti Kijevą. Trumpas ir Putinas žaidžia toje pačioje komandoje. Si - kartais taip, kartais ne. Čia Maskovijos kosminis pasiekimas - savo agentą išrinkti JAV prezidentu. Kažkas vienija maskovijos gyventojus ir redneck'us.
donatasv 2024-01-17 21:07
Korėjos, Taivanas, Iranas čia nelabai ES galvos skausmas. Jei pradės kariaut Ukraina liks Europai o visa kita imsis JAV. Trumpas čia nelabai galės įtakoti ES paramą. Bent jau nelabai įsivaizduoju kokiu principu Trumpas gelėtų ES įtraukt į karą su rytais, neskaitant ruskyno.
Benediktas 2024-01-17 21:22
Gal Korėjai ir Amerikai reiks pagalbos, gal ir Izraeliui reiks tuo metu. Gal kils rimtas pasaulinis karas. Niekas nežino, kaip čia bus. Koalicijos gali būti naujos sudarytos. Kaip Ukraina sudare bekariaudama ivairias sutartis pagalbos. Putinui geriausias dalykas - chaosas pasaulyje, tada jis kaip zuvis vandenyje bus.
donatasv 2024-01-17 22:49
Sakai reiks pagalbos? Amerika sau ramiai čia suks bizniuką lygiai kaip per antrą pasaulinį. Su visais lendlizais ir pagalbom. Bapkių neatgavo tik iš ruskyno, visos didžiosios EU valstybės paklojo po kelis milijardus dolerių kas šeis laikais būtų po kelis šimtus milijardų. Ukrainai neprasuko šio reikalo nelabai suprantu kodėl, gal Ukraina neatrodė pajėgi padengt skolos tokiam karui?
Hmz 2024-01-18 02:31
Papasakok mums plačiau, koks JAV buvo "bizniukas" gaminti ginklus ir nemokamai sųsti, kad juos sunaikintų kare. Pasiklausyti liaudies ekonomisto visad įdomu.
donatasv 2024-01-18 22:51
Ką vartoji? Apie kokius ginklus ir kurį karą kalbi?
Hmz 2024-01-19 10:54
ir pagalbom." Žodį "lendlizais" sugebėjai įžiūrėti? Kas buvo lendlizas, žinai? Tai va ir paaiškink, koks JAV buvo bizniukas iš lendlizo antram pasauliniam.