Trumpas gali tuoj nebebūti milijardierius. Jo finansams iškilo teisinis pavojus  ()

45-asis Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas Niujorke susiduria su keliais dideliais ieškiniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bloomberg“ teigimu, tai bus „potencialus smūgis kandidatui į prezidentus, kurio asmenybė siejama su finansine sėkme ir turtu“.

„Prisiekusiųjų komisija nurodė D. Trumpui sumokėti 83,3 mln. dolerių rašytojai E. Jean Carroll už jos šmeižtą 2019 metais, kai jis atmetė jos kaltinimus seksualine prievarta“, – sakoma ataskaitoje.

Taip pat laukiama nuosprendžio civilinėje sukčiavimo byloje Niujorke, kuria siekiama grąžinti 370 milijonų dolerių „neteisėto pelno“, kurį D. Trumpas tariamai uždirbo meluodamas bankams apie savo turtą, siekdamas gauti geresnes paskolų sąlygas.

Straipsnyje teigiama, kad „per mažiau nei savaitę galima gauti įsakymą atlyginti daugiau nei 450 mln. USD žalą rodo galimą grynųjų pinigų problemą. Abiem ieškiniais buvo siekiama finansiškai nubausti D. Trumpą. Jei Niujorko sukčiavimo byloje teisėjas patenkins generalinio prokuroro prašymą dėl 370 mln. dolerių, tai bus smūgis milijardieiui.

 

Straipsnyje teigiama, kad „negali būti blogesnis laikas, nes numanomam Respublikonų partijos kandidatui į prezidentus per lapkritį vykusius prezidento rinkimus jau gresia vis daugiau teisinių kaltinimų po to, kai jam buvo pareikšti kaltinimai dėl 91 nusikaltimo keturiose baudžiamosiose bylose. D. Trumpo pinigai ir bendras turtas yra atskirti nuo jo kampanijos finansų, kurie, kaip manoma, vis dar yra stiprūs, tačiau tie pinigai negali būti naudojami šiems nuosprendžiams vykdyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: