„Absoliuti nesąmonė!“ Paneigtas populiarus mitas apie Trumpą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-02-02 14:20
Tai kokį mitą apie trumpą paneigė? Kaip ES finansavimas Ukrainai susijęs su mitu apie trumpą? Maskolių jėgos struktūros teigiamai atsiliepia apie trumpą ir aiškina, kad jis nėra maskolių šalininkas, bet dėl teigiamo sprendimo jiems nesijaudina Kas čia durnas, straipsnio autorius, vertėjas, interviu davėjas ar maskolis? Čia aš iš šito "straipsnio" daugiau intriguojančių antraščių sugalvosiu, nei straipsnyje yra teiginių.
Magnus 2024-02-02 15:02
Manau čia durnais laiko tik skaitytojus. Straipsnis tikrai siaubingai parašytas, bet etatinė žinutė perduota. "Trumpas yra rusijos kišenėje bei yra nusistatęs prieš Ukrainą. Jis tai neigia, bet juk gi akivaizdu, nes gi apie jį teigiamai atsiliepia Maskvos žvalgybos vadybos vadovas - kievienas kvailelis turėtų sugebėti suvesti šiuos taškus savo galvelėje". t.lt straipsniai tokie buki, kad norėdamas išgauti bent dalelę tiesos turi patikrinti kiekvieną išsakytą mintį straipsnyje.
Hmz 2024-02-02 15:47
Nuo kada Ukrainos žvalgybos vadas Budanovas pradėjo eiti ir Maskvos žvalgybos vado pareigas? Ar Darbo kodeksas leidžia taip persidirbti?
HardAxe 2024-02-02 16:57
jis realus kandidatas, bidenas nesiulo jaunesnio ipedinio ir pridare texase nesamoniu su siena. Kad ir ka jis galvoja/daro, negi kalbesi blogai apie zmogu, su kuriuo paskui teks dealinti kelis metus is eiles?
donatasv 2024-02-02 21:02
Nežinau kiek trumpas sėdi vienoje ragažėje su putinu, jį sunku interpretuoti. Bet faktas yra tas, kad Lietuvos priešas numeris vienas yra Rusija. Europa jau seniai suprato, kad rusija ne priešas ypač kada ramiai sėdėjo po amerikos sparneliu. Po ssrs žlugimo Rusija niekad nebuvo pajėgi sukelti 3 pasaulinį karą. Tą labai puikiai išdėliojo trumpas. Rusija yra Europos bėda ir tvarkykitės. Reali grėsmė yra kinija ir nukreipė visą dėmesį į ją. Europai šokas, putkinui laisvė, galima bandyt atbaladot Ukrainą. Kol JAV eina dorotis su kinu. Bet realiai pažiūrėkit į faktus. Ruskis paims Europą, o net Ukrainos nepaėmė. Priprato Europa gyventi ramiai po amerikos sparneliu bet realiai pati pajėgi susitvarkyti su rusija be problemų. Šokas ilgai netruks, pasimetimas kaip dabar tai šoko pasekmė. Kitas reikalas yra kinija. Tai realiai radikalėjanti šalis, turinti kelis kartus daugiau pajėgumų nei Vokietija prieš antrą pasaulinį karą. Galinti tikrąją ta žodžio prasme sukelt 3 pasaulinį karą. Sėdit visi ir vis dar tikit immortall pasakojimais, kad susidorosit su kinija įvedę sankcijas. Nato paseno ir prarado savo prasmę? Tai yra teisybė nes jėgų balansas pasislinko labiau į rytus. Nato turėtų apimt daugiau šalių pasaulyje. Europa nėra pasaulio bamba. Kada tai suprasit?
Benediktas 2024-02-02 21:08
Europa turi ginkluotis iki dantų skubiai ir didinti kariuomenes ir nenustot padėt Ukrainai, tada viskas bus ok mūsų regione. Bet šiaip daug ką reikia upgradinti vakarų pasaulio vaizde.
donatasv 2024-02-02 22:09
Ruskelis mafijozas. Mafijos pagrindas sėt baimę ir paniką. Būten tą tu ir darai panikuoji ir bijai. Kaip ir visa Europa. Reikia ginklų, bet šalia to visų pirma reika nustot bijot ruso ir pradėt siūst jį nah** į akis. Ruskelis: mes turim atominę bombą. Europa: Mes irgi turim ir ką? Parodyt video kas liks iš maskvos? Reikia imt pagrindą į savas rankas Europai. ES turėtų kurt savo bendrą armiją su bendromis atsargomis. Įvertinus ką gali rusas kiek reikia gynybai, manau liktų ir Ukrainai. Tik reik nustot varžytis tarp savęs. Žiūrėsim kaip bus, kol Lietuva ir kitos baltijos šalys paišys pasaulio pabaigą iš ruskio tol tavo Ukraina negaus nieko.
Benediktas 2024-02-02 22:57
Reikia apsiginkluot normaliai ir neleist Ukrainai pralaimet, tada nebus jokios panikos. Panika kyla del apytusciu sandeliu, dar neveikiancios pilnai ginklu pramones ir EU letai veikiancios biurokratijos. Jau ramiau dabar, kai Orbaną nusodino ir Ukraina gaus paramą. Ramybė priklauso nuo pasiruošimo lygio.
donatasv 2024-02-03 10:39
Ane? Tai tegul pradeda ruoštis nes stiprūs kartu, o planuoja po vieną. https://eda.europa.eu/news-and-events/n ... -equipment Man rodos tavo ruskio baimė paremta baime ir daugiau nieko. Kaip ir visos ES. Ginklų turi pakankamai su tiek išleistų bapkių. Pokytis tik 6% labai nedidelis.
Benediktas 2024-02-03 10:52
Taip. Ir tai yra negerai.