[ŽT] „JAV perkels Ukrainos sostinę į Lvivą“  ()

„Asia Times“ teigia, kad JAV gali perkelti Ukrainos sostinę į Lvivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Voxukraine“ demaskavo dar vieną Rusijos melagieną.

Rusijos propagandistai citavo „Asia Times“ straipsnį, kuriame tariamai „agentas  iš JAV gynybos ministerijos“ teigė, kad valstybės ruošiasi Ukrainos pralaimėjimui.

„Pastaraisiais mėnesiais formuojasi nauja politika Ukrainos atžvilgiu. Jei teisingai suprantame, ši politika skirta naujai realybei, kad Ukraina pralaimi karą ir Ukrainos vyriausybei gali tekti evakuotis iš Kyjivo. Šios politikos esmė - perimti Budanovo kontrolę, įskaitant Ukrainos sostinės perkėlimą, greičiausiai į Lvivą“, - sakoma straipsnyje.

Asia Times“ straipsnio autorius yra Stephenas Brienas, nuolat skleidžiantis nuomonę, kad Ukraina nepajėgi laimėti karo su Rusija. Jis taip pat teigė, kad JAV nori pakeisti V. Zelenskį įvykdydamos valstybės perversmą.

Kaltinimai, esą JAV ruošiasi Ukrainos pralaimėjimui, yra melagingi,  o informacija apie planą perkelti sostinę iš Kyjivo į Lvivą nepagrįsta jokiais įrodymais. Be to, tezė apie JAV siekį kontroliuoti Kyrylo Budanovą atitinka Rusijos naratyvą apie tariamą išorinę įtaką Ukrainos valdžiai, kuri nieko nesprendžia nepasitarusi su Vakarais", - teigė „Voxukraine“ analitikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(14)
(-11)

Komentarai ()