„Koks suš*!@#$ asilas yra šis vaikinas...“ Bidenas nesusilaikė. Skamba visame pasaulyje  ()

Nepadori kalba. Žiniasklaida pranešė, ką Bidenas kalba apie Trumpą savo rate.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be žodžių. Skamba visame pasaulyje. JAV prezidentas Joe Bidenas savo varžovą per artėjančius rinkimus Donaldą Trumpą vadina „sušiktu asilu“ ir „niekšišku ligoniu“.

JAV prezidento rinkimų kampanija pereina į karštą etapą, o pagrindiniai pretendentai į vietą Ovaliajame kabinete tampa asmeniški. Kaip rašo „Politico“, ne išimtis yra ir dabartinis prezidentas Joe Bidenas, kuris siaurame savo bendraminčių rate, švelniai tariant, nepadoriai kalba apie Donaldą Trumpą.

Dabartinis JAV lyderis, kalbėdamas su savo senais draugais ir artimais padėjėjais, Trumpą apibūdina kaip „niekšišką ligonį“, kuris mėgaujasi kitų žmonių nelaimėmis.

Bidenas taip pat apie Trumpą yra pasakęs „koks sušiktas asilas yra šis vaikinas“.

Tokius epitetus savo oponentui dabartinis prezidentas skyrė po Trumpo juokelių apie buvusios JAV Atstovų rūmų pirmininkės Nancy Pelosi iš Demokratų partijos vyrą Paulą, kurį jų namuose plaktuku užpuolė maniakas, sulaužęs vyrui kaukolę.

 

Vėliau paaiškėjo, kad užpuolikas buvo kraštutinių dešiniųjų pažiūrų šalininkas ir palaikė Kapitolijaus šturmą D. Trumpui pralaimėjus rinkimus 2020 m.

Baltieji rūmai atsisakė „Politico“ komentuoti Bideno pasisakymus apie jo politinį oponentą.

Donaldo Trumpo kampanijos komanda sureagavo į pranešimą apie Bideno komentarus. Jie pavadino dabartinį valstybės vadovą „sukčiumi“, o jo žodžiai, pasak jų, yra nepagarbos ne tik buvusiam prezidentui Trumpui, bet ir visos Amerikos žmonėms ženklas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(5)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: