Galingas atsakas Trumpui. Nikki Haley smogė jo paties ginklu. Kas nutiko?  ()

Buvusi Pietų Karolinos gubernatorė panaudojo mėgstamą buvusio JAV prezidento argumentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi Pietų Karolinos gubernatorė Nikki Haley kritikavo Donaldą Trumpą, atkreipdama dėmesį į jo teisines problemas. Ji taip pat panaudojo mėgstamiausią buvusio JAV prezidento argumentą kritikuojant Joe Bideną prieš jį patį, paminėdama D. Trumpo amžių.

Apie tai rašo „Bloomberg“.

N. Haley D. Trumpą pavadino „išlepintu“ ir taip pat atkreipė dėmesį į jo ir Joe Bideno amžių.

„Kodėl mes leidžiame sau turėti du 80-mečius, kurie negali tarnauti aštuonerių metų ir kurie abu yra susilpnėję, tiek savo charakteriu, tiek protiniais pajėgumais?“

N. Haley taip pat teigė, kad daugybė D. Trumpo teisinių problemų turėtų kelti nerimą rinkėjams, o jo kampanija ir toliau skatina mintį, kad jis yra auka.

„Mūsų šalis yra suirutėje, o pasaulis liepsnoja... Mums reikia prezidento, kuris suteiktų mums aštuonerius  susikaupimo ir drausmės metus, o ne žmogaus, kuris sėdės ir kalbės apie tai, kad jis yra auka, kaip tai negerai ir kaip tai nesąžininga“, – pridūrė ji.

Ji sakė, kad D. Trumpas „žaidžia politiką“, liepdamas respublikonų įstatymų leidėjams atmesti teisės aktus, kurie sustiprintų saugumą prie pietinės sienos. N. Haley mano, kad D. Trumpas tai daro siekdamas užkirsti kelią prezidentui Joe Bidenui laimėti imigracijos srityje.

 

„Jis neturėtų ateiti ir liepti respublikonams palaukti, kol pasibaigs rinkimai, nes nenorime, kad tai padėtų J. Bidenui laimėti“, – sakė ji.

Pastaruoju metu N. Haley sulaukė daugybės D. Trumpo išpuolių, įskaitant pašaipą dėl jos lyties ir etninės priklausomybės. Jis neteisingai pasakė, kad N. Haley, tuomet buvusi privati ​​pilietė, buvo atsakinga už saugumą dėl JAV Kapitolijaus 2021 m. sausio 6 d. šturmo, supainiodamas ją su buvusia Atstovų Rūmų pirmininke Nancy Pelosi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)

Komentarai ()