Pasaulinė sensacija. Trumpas pasiuntė savo žmogų pas Putiną (Video)  ()

Baltųjų rūmų šeimininkas bando sugėdinti respublikonus, motyvuodamas istorijos vertinimu ir Amerikos, kaip didelės tautos, atsakomybe.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-08 Pasaulinė sensacija. Trumpas pasiuntė savo žmogų pas Putiną (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieningas įstatymo projektas dėl Amerikos sienos ir pagalbos partneriams, įskaitant Ukrainą, neturi šansų, sakė JAV prezidentas Joe Bidenas. Jis nurodė kaltininką. Anot jo, tai Donaldas Trumpas, rašo „Financial Times

„Nes Donaldas Trumpas mano, kad tai jam blogai politiškai . Todėl net ir žinodamas, kad tai naudinga šaliai, jis to nesiims. Jis verčiau pavers šią problemą savo ginklu, nei ją išspręs. Taigi, kaip man pranešė, pastarąsias 24 valandas jis nieko nedarė, išskyrus susisiekimą su respublikonais Atstovų rūmuose ir Senate, jiems grasino ir ragino balsuoti prieš įstatymo projektą. Ir atrodo, kad jie pasiduoda“, – paaiškino J. Bidenas.

Prezidentas atkreipė dėmesį, kad Ukraina jau dabar gauna mažiau artilerijos sviedinių ir oro gynybos įrangos.

„Ukrainai sunku apsiginti nuo tikrai žiauraus Rusijos puolimo“, – sakė galingiausios pasaulio valstybės vadovas.

Baltųjų rūmų šeimininkas bando sugėdinti respublikonus, motyvuodamas istorijos vertinimu ir Amerikos, kaip didelės tautos, atsakomybe.

Tuo tarpu respublikonai neigia, kad D. Trumpas darė jiems spaudimą. Tačiau jų lyderis Senate Mitchas McConnellas jau patvirtino, kad pirmininkas Johnsonas jiems pasakė: įstatymo projektas neturi šansų. Jis nori, kad pagalba Izraeliui būtų teikiama atskiru balsavimu, o  palikti Ukrainą nežinioje.

 

Savo ruožtu buvęs „Fox News“ laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas, artimas D. Trumpui, patvirtinęs, kad D. Trumpas vyresnysis svarsto jį kandidatu į viceprezidentus, atskrido į Maskvą ir paskelbė apie susitikimą bei pokalbį su V. Putinu.

„Esame Maskvoje, einame interviu su Vladimiru Putinu, greitai tai padarysime. Su tokiu interviu susiję pavojai, tai akivaizdu. Taigi kelis mėnesius kruopščiai galvojome. Ir todėl nusprendėme tai padaryti“, – paskelbė jis X svetainėje publikuotame vaizdo įraše.

 

Jis kritikavo pasaulio žiniasklaidą, kad ji, imdama interviu iš Volodymyro Zelenskio, giliai įtraukė JAV į karo Rytų Europoje finansavimą, o su Rusijos prezidentu niekas nedrįso kalbėtis.

Jis pabrėžė, kad dauguma amerikiečių neįsivaizduoja, kodėl V. Putinas užpuolė Ukrainą ir kokie jo tikslai.

Anot Tuckerio Carlsono, amerikiečiai turėtų žinoti jo motyvus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(12)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: