„Aš to nesakiau!“ Cirkas su Putinu. Carlsonas nesulaiko juoko (Video)  ()

Amerikiečių žurnalistas T. Carlsonas interviu su V. Putinu metu šypsojosi, ir ne kartą bandė sulaikyti juoką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-11 „Aš to nesakiau!“ Cirkas su Putinu. Carlsonas nesulaiko juoko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei atidžiai sekate „amerikietiško Solovjovo“ veido išraiškas, jo veide ne kartą buvo galima pamatyti nuoširdžią nuostabą dėl to, ką sako V. Putinas. Vasario 9-osios naktį amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas savo kanale paskelbė interviu su Rusijos diktatoriumi, praneša „Ukraina 365“.

V. Putinas kalbėjo daug nesąmonių ir melavo, ypač jei tai susiję su istoriniais momentais. Kremliaus vadovas visais įmanomais būdais bandė įrodyti publikai ir Vakarams, kad tokios šalies kaip Ukraina niekada nebuvo. Be to, nebuvo tokios tautos kaip ukrainiečiai, o pats žodis tariamai kilęs iš pasienio zonos ir buvo skirtas pavadinti tiems, kurie „gyveno netoli sienos su Rusija“.

T. Carlsoną labiau domino atsakymas į klausimą, kad jei Rusija nebūtų pirma smogusi Ukrainai, Vašingtonas būtų galėjęs pulti Maskvą.

„Esmė ne ta, kad Amerika netikėtai smogtų Rusijai, aš to nesakiau“, – pradėjo atsakyti V. Putinas. Ir po šių žodžių T. Carlsonas nesulaikė juoko.

„Ar mes rimtai kalbamės ar čia pokalbių šou? “ – įsižeidęs paklausė V. Putinas. Po to Rusijos diktatorius vėl pasuko į istorijos klausimus, prisimindamas Rusiją, Riuriką ir Novgorodą. Atrodo, kad V. Putinas tikrai pasiilgo Vakarų, kurie jį atstūmė po 2022 metų vasario 24 dienos, todėl jis daug šypsojosi.

 

Diktatorius taip pat nusprendė bendrauti su Vakarų auditorija per T. Carlsoną. Visa savo išvaizda ir atsakymais Rusijos diktatorius norėjo parodyti save kaip „malonų ir draugišką“, kuris „myli visus ir yra pasirengęs su visais draugauti“. Tačiau vidaus auditorijai V. Putinas vėl pareiškė, kad Rusijos Federacija neturi pretenzijų nei Lenkijai, nei Baltijos šalims. Maskva jų pulti nesiruošia. Be to, apie branduolinius ginklus Rusijos Federacijoje niekas nekalba, būtent Vakarai jais gąsdina Rusijos Federacijos gyventojus.

 

Tuo tarpu pačioje Rusijoje propagandistai nuolat sako, kad apie jokią taiką negali būti nė kalbos, kol Kyjivas ir Vakarai nepasiduos. D. Medvedevas ir Co nuolat grasina tiems patiems Vakarams panaudoti branduolinį ginklą. O jei nepalaikysi karo prieš Ukrainą, tu nesi Rusijos patriotas. Taigi V. Putinas dar kartą nusprendė parodyti Vakarams, kad iš tikrųjų jis yra „baltas ir pūkuotas“, o priešai jį paverčia „tironu ir pabaisa“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(30)
(-21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: