Ukrainos žvalgyba apie Putino interviu: Tai buvo Rusijos specialioji operacija  ()

„Šio interviu tikslinė auditorija yra laisvasis pasaulis, Vakarų pasaulis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino interviu su amerikiečių televizijos laidų vedėju Tuckeriu Carlsonu yra Rusijos specialioji operacija.

Tai TSN telemaratono eteryje pareiškė Ukrainos gynybos žvalgybos (GUR) atstovas Andrijus Jusovas. 

„Tai gali būti speciali operacija, žinoma, tai yra įtakos priemonė, tai yra IPSO. Ir taip, tai yra Rusijos operacija, nes iš tikrųjų šio interviu tikslinė auditorija yra laisvasis pasaulis, Vakarų pasaulis. Nieko naujo ten negirdėjome. Ukrainoje yra bendras terminas „miesto bepročiai“. Štai geopolitinis beprotis kalba apie kažkokias nesąmones - apie tarptautinę teisę, apie istoriją - ir sprendžia, kuri tauta turi egzistuoti, o kuri ne. Visa tai, žinoma, yra nesąmonė“, – sakė jis.

GUR atstovas teigė, jog tai, kad Rusijos specialiosios tarnybos ir Rusijos Federacija išleidžia milžiniškas pinigų sumas bandydamos paveikti Vakarų auditoriją, rodo šios auditorijos svarbą.

„Ir RF kritiškai svarbus gebėjimas daryti įtaką demokratiniam pasauliui, kad ir kaip rusai vadintų tai savo propagandinėse laidose. Tai yra, visa ši operacija buvo bandymas skelbti  V. Putino nuomonę tuose pačiuose Vakaruose, kurių jie taip nekenčia. Žinoma, tai nepavyko pasauliniu mastu, nes po šio interviu jau matėme visus pirmaujančių ekspertų, politologų ir politikų vertinimus“, – sakė A. Jusovas.

 

Karo studijų institutas teigė, kad V. Putinas bandė panaudoti interviu su T. Carlsonu, siekdamas Vakarų auditorijai reklamuoti Kremliaus ilgalaikę informacinę strategiją apie tariamą Rusijos interesą užbaigti karą Ukrainoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: