Planas žlugo. Putinas sutrypė Carlsono idėją  ()

V. Putino interviu su T. Carlsonu galėjo būti išsigelbėjimas abiem, tačiau vietoj pasiteisinimų pokalbis pasisuko netikėta linkme.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-10 Planas žlugo. Putinas sutrypė Carlsono idėją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma pažymima, kad V. Putinas turėjo galimybę pateisinti visapusišką Rusijos ginkluotųjų pajėgų invaziją į Ukrainos teritoriją Amerikos konservatorių akyse, o T. Carlsonas galėjo padidinti savo paties aktualumą, kai paliko „Fox News“ ir reklamuoti savo žiniasklaidos bendrovę.

Tai teigiama „The Washington Post“ medžiagoje.

Tačiau Rusijos diktatorius, užuot aiškinęs invazijos priežastis, pasinėrė į istoriją. Jis pradėjo kalbėti apie šalių santykius, daugiausia dėmesio skirdamas šimtmečių senumo įvykiams. Dėl to tarp politiko ir žurnalisto prasidėjo ginčas, mat T. Carlsonas bandė sustabdyti ekskursiją į gilią praeitį.

„Didžiąją savo interviu dalį T. Carlsonas buvo stebėtojas, teikdamas tik trumpas pastabas.

Jis taip pat neuždavė RF prezidentui klausimų įvairiomis sudėtingomis temomis – nuo ​​Rusijos žiaurumo Ukrainoje iki V. Putino išpuolių prieš savo oponentus“, – pažymi laikraštis.

 

„The Washington Post“ žurnalistai prognozuoja, kad V. Putino „dviprasmiška istorija“ vargu ar susilauks atgarsio su T. Carlsono konservatyvia auditorija JAV. 

V. Putinas panaudojo interviu, kad pavaizduotų Rusijos Federaciją kaip šalį, veikiančią savigynos tikslu. Jis pristatė NATO ir CŽV kaip oponentus. Žiniasklaida pažymi, kad net kai kurie T. Carlsono sąjungininkai kritikavo pokalbį dėl „visiško perspektyvos trūkumo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: