„JAV svajoja apie tokį prezidentą, kaip Putinas.“ Naujas Kremliaus absurdas  ()

Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas pradėjo girti dabartinį Kremliaus vadovą ir iš tikrųjų vykdyti jo rinkimų kampaniją, kuri, atsižvelgiant į bet kokios opozicijos slopinimą Rusijos Federacijoje, yra visiškai nereikalinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas pareiškė, kad „JAV svajoja apie tokį prezidentą, kaip Putinas“.

Pasak jo, Jungtinėse Valstijose žmonės norėtų matyti Vladimirą Putiną šalies prezidentu. Tačiau amerikiečių „pavydui“ jis kandidatuoja į Rusijos Federacijos prezidentus.

Tai ketvirtadienį, vasario 15 d., per Rusijos parlamento žemųjų rūmų plenarinį posėdį pareiškė Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas.

„Turime stipriausią kandidatą. Jei pažiūrėtumėte, ką jie rašo Amerikoje, jie norėtų, kad jų prezidentu būtų Vladimiras Putinas. Bet jie jo neturi – mes turime. Ir jie turi Joe Bideną“, – kalbėjo Volodinas, kreipdamasis į Rusijos parlamentarus.

Po to Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas pradėjo girti dabartinį Kremliaus vadovą ir iš tikrųjų vykdyti jo rinkimų kampaniją, kuri, atsižvelgiant į bet kokios opozicijos slopinimą Rusijos Federacijoje, yra visiškai nereikalinga.

Volodinas paragino visas Rusijos politines jėgas, keliančias kandidatus artėjančiuose prezidento rinkimuose, susivienyti aplink dabartinį valstybės vadovą.

 

„Mūsų šalies ateitis – tik su prezidentu Vladimiru Putinu“, – sakė Volodinas.

Kaip žinia, Putinas Rusijoje valdo nuo 2000 metų ir, jeigu laimės 2024 metų kovą numatytus rinkimus, prezidento pareigas eis mažiausiai iki 2030 metų. Kremlius jau pasiruošė „pagrindinio kandidato“ perrinkimui. Prezidento administracija remiasi tuo, kad rinkimuose turėtų būti „70 % plius“, o Putino rezultatas turėtų būti „75 % plius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(14)
(-13)

Komentarai ()