„Talinas subombarduotas iki pamatų.“ Neįprasta akcija (Video)  (3)

Norima parodyti miesto gyventojams taikaus gyvenimo svarbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, vasario 19 d., Estijos sostinėje Taline atidaryta paroda „Moment“, kurioje reklaminiuose stenduose rodomi keturi sunaikinto miesto vaizdai.

Apie tai praneša „Delfi“.

Parodos bendraautorė Rebeka Parbus teigė, kad pagrindinis kūrinių tikslas – parodyti miesto gyventojams taikaus gyvenimo svarbą.

„Mąstydama apie tai, koks nestabilus dabar yra mūsų pasaulis, supratau, kad viską aplinkui laikau savaime suprantamu dalyku. Nuo laisvės ir nepriklausomybės iki maisto ant stalo ir stogo virš galvos. Yra už ką būti dėkingai“, – sakė ji.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu vietos valdžia teigia, jog tokios nuotraukos situaciją tik pablogins, nes Estijos gyventojai „jau išvarginti karo“.

Kai kurie vietos gyventojai žurnalistams sakė, kad tokie vaizdai jiems kelia baimę ir netikrumą. Kiti rėmė menininkus.

 

„Baimė yra visiškai normali reakcija. Kiekvienas žiūrovas turi savo nuomonę apie šiuos kūrinius. Mūsų pagrindinė mintis yra ta, kad menas gali būti skausmingas ir baisus. Visi šie darbai padės susimąstyti, už ką galime būti dėkingi“, – dalijosi mintimis autoriai Estookin ir Rebeka Parbus.

Paroda „Moment“ veiks iki kovo 3 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(3)
(24)

Komentarai (3)