Trumpas palygino save su Navalnu. „Tai tam tikra komunizmo forma“ (Video)  (5)

D. Trumpas nesusiejo Rusijos opozicionieriaus mirties su Vladimiru Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas interviu televizijai „Fox News“ kalbėjo apie Aleksejų Navalną, tačiau nesusiejo Rusijos opozicionieriaus mirties su Vladimiru Putinu.

D. Trumpas prieš A. Navalną taikytas represijas palygino su teismo nuosprendžiu, kuriuo jis įpareigotas sumokėti 350 mln. dolerių baudą. Jis tai pavadino „komunizmo forma“.

Donaldas Trumpas pasinaudojo „Fox News“ interviu galimybe, kad palygintų savo teisines problemas su tragišku praėjusią savaitę kalėjime mirusio Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno likimu. D. Trumpas apibūdino A. Navalną kaip „labai drąsų žmogų“, kuris tikriausiai neturėjo grįžti į Rusiją.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Per valandą trukusį interviu D. Trumpas sukritikavo 355 mln. dolerių dydžio jam teismo skirtą baudą dėl verslo grobstymo, ir palygino su A. Navalno patirtomis represijomis. „Tai tam tikra komunizmo ar fašizmo forma“, – jį cituoja „The Guardian“.

 

Ir nors laidos vedėja Laura Ingraham kelis kartus jo klausinėjo apie Vladimirą Putiną A. Navalno kontekste, D. Trumpas apie Rusijos lyderį neužsiminė.

Sekmadienį D. Trumpas įraše socialinės žiniasklaidos platformoje „Truth Social“ rašė, kad A. Navalno mirtis pataisos darbų kolonijoje privertė jį „labiau suvokti, kas vyksta“ Jungtinėse Valstijose. Jis ne kartą pavadino jam pateiktus kaltinimus „politiškai motyvuotais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(14)
(-14)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: