[ŽT] Skausminga vieta. Kas veda Putiną iš proto  ()

Vladimiras Putinas turi daugybę kompleksų, kurie pasireiškia jo sprendimuose. Tačiau labiausiai jį erzina viena tema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko ir pažymėjo, kad V. Putinas nuolat bando nuslėpti informaciją apie savo asmeninį gyvenimą. O kai kas nors išsprūsta, iškart ima keršyti.

Kaip sakė I. Jakovenko, vienu metu vienas iš Rusijos „geltonųjų“ laikraščių skelbė medžiagą, kad V. Putinas tariamai planuoja vesti savo meilužę Aliną Kabajevą. Reakcija į tai buvo itin audringa.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Jau kitą dieną vyriausiasis redaktorius buvo atleistas. O savininkas laikraštį labai greitai pardavė. Po kurio laiko jis vėl pradėjo pasirodyti, bet buvo visiškai kitoks.

„Kai V. Putino buvo paklausta apie tai, jis atsakė, kad nereikėtų kišti nosies į asmeninius reikalus. Reagavo labai emocingai. Tai jo skaudama vieta. Ir iš tikrųjų jis yra labai sudėtingas žmogus. Jis yra perkrautas daugybe kompleksų, iš kur kyla tas kerštingumas, skausminga netolerancija, todėl šalia jo nėra aukštesnio, protingesnio, talentingesnio“, - pasakė I. Jakovenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(3)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: