„Stalino idėja.“ Simonian susirūpino Putino darbo grafiku  ()

Propagandistė Simonian nerimauja dėl Putino „darbo“ grafiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistė Margarita Simonian Solovjovo laidoje išreiškė savo susirūpinimą dėl Vladimiro Putino darbo grafiko. Ji sako, kad Rusijos diktatorius „dirba“ nuo ryto iki vakaro, be poilsio dienų ar atostogų.

Tai ryškus rinkimų kampanijos pavyzdys, skirtas eiliniam rusui. Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas į tai atkreipė dėmesį „24 kanalo“ eteryje.

Anot Žirnovo, Putinas niekada nedirba Kremliuje. Ir jo darbo grafikas panašus į Stalino.

[Vokietija] Retas pasiūlymas! Daugiafunkcis mechaninių laikrodžių tikriklis – nuostabi kaina, tinka profesionalams ir mėgėjams („WeiShi No.1000“)
3618

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, retas atvejis

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Matome oficialius pranešimus, kad Putinas Novo Ogariove dirba su dokumentais, tai reiškia, kad jis plaukioja baseine, kaitinasi pirtyje ir pan. Putinas dirba Sočyje. Tai reiškia, kad jis slidinėja, važinėja sniego motociklu ir pan. Kalbant apie atostogas, kurių, pasak Simonian, Putinas niekada neturi, kiekvienais metais matome jį nuoga krūtine į taigą keliaujančių vaikinų kompanijoje. Bet nematome jo su šeima ar anūkais“, – sakė jis.

Todėl visa tai yra ne kas kita, kaip dar viena Rusijos propaganda. „Teigiamo“ diktatoriaus įvaizdžio kūrimas prieš vadinamuosius prezidento „rinkimus“.

 

„Tai, kad jis dirba 12 valandų per dieną, buvo ir Stalino idėja. Jis pabusdavo antrą valandą nakties ir iki pat šeštos valandos vakaro dirbdavo. Ir taip gyveno visa šalis. Tai nėra normalūs rodikliai. Kodėl tai naudinga Simonian? Kad žmonės lygina jį su Stalinu, sakydami, kad Putinas taip dirba. Priminsiu, kad kai pirmieji bepiločiai orlaiviai smogė Rusijai, jo reakcija buvo po pietų, nes Putinas miegojo iki antros valandos“, – ironizavo Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: