Rusija pasiryžusi ginti visus rusus, kur jie begyventų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-10-03 18:20
Teip. Todėl Putka ir nori, kad 'nepatenkintieji' sėtų bardaką ten, kur valgo ir šika, kad galėtų ateiti į pagalbą prispaustiesiems vargšams rusakalbiams ir įvedę žaliųjų išgamukų kariuomenę pritaikytų Krymo scenarijų. Apie kažkokį diskriminuojamųjų eksportą čia neverta net kalbėti. Neįmanomas scenarijus. Kaip sakant, fantastikos skyrius kitame aukšte. Teks ieškoti kitokių būdų, kaip dorotis su propaganda ir kitomis Putkos plačiai naudojamomis priemonėmis netvarkai palaikyti. Tik bėda, kad kremlius visus įmanomus scenarijus jau apmąstęs.
kionig 2014-10-03 18:34
Profilaktiškai - išlaikant tonusą Chaosas yra Ukrainoje, o ne diskusijoje. Ten savo tiesas įrodinėja ginklu, o tai ir yra destruktyvi veika iš RU pusės, bet čia vis bandoma numuilinti RU rankas, nors ir taip viskas aišku. O kalbant apie žmonių neapykantą ir piktus komentarus prieš RU, tai nereikia stebėtis. Trinant komentarus, neapykantos Rusijai aš nepašalinsiu iš tų žmonių galvos. O, be to, kas ten rašo komentarus, kad reikėtų tą ir aną padaryti - tai nėra skatinimas ir kiekvienas sveiko proto žmogus tuo neužsiims. Tad nereikėtų į kiekvieną komentarą paniškai reaguoti, lyg tai jau ryt ims va čia kažkas ir numes atominę bombą ant Kremliaus
O_O 2014-10-03 18:48
Kaip ten bebūtų, rusakalbių agentų, apsimetančių skriaudžiamaisiais ir veikiančių Lietuvos nenaudai scenarijus realesnis, nei kažkokių deportacijų, kadangi taip JAU vyksta. Latviams, Estams tikrai nepavydžiu. Su tokiom rusų bendruomenėm ten apskritai reikia trigubinti slaptųjų tarnybų, tiek NATO pajėgas...
kionig 2014-10-03 19:26
Tai čia tik grietinėlė tie agentai, jei jų ir yra.. Svarbiausia, kad Rusija negautų kur pastatyti savų agentų, kurie turėtų priėjimą prie Lietuvai svarbių strateginių objektų, t. y. energetikos. Kaip jau matėm, Kremlius bandė mus apstatyti iš visų pusių atominėmis.. Taip pat užsitęsę teismai su "Nukem", kai juos vokiečius nupirko ruskeliai. SGD kremliui taip pat nepatiko. Nors ir labai didelių nuostolių nesudarantys draudimai įvežti įvairius produktus į RU. Žodžiu, pagalių kaišymas į ratus, kad tik būtume priklausomi nuo Kremliaus.
Simplicity 2014-10-03 22:17
Šiandien per LRT radiją sakė, kad kremlius yra nusiteikęs Baltarusijai kiek ten tų milijardų dolerių paskolint, kad tie tą savo Astravo elektrinę pasistatytų.
Rukis 2014-10-03 22:47
Bet vis dėl to neadekvačiai kremliniai elgiasi. Jei mes sugebame išgyvent maskolių draudimus ir net randame kitas rinkas, kur realizuojam savo rytams neparduotą produkciją, tai ar nesigauna taip kad Maskva pati savo veiksmais mažina įtaką Baltijos šalyse? Po metų turėtų baigtis tas draudimas, bet jei visi jau bus susiradę kitus pirkėjus ir vis žinos, kad su Rusija prasidėt per daug rizikinga, tai praktiškai mums ta "Rasija" bus tiek pat ekonomiškai aktuali kiek Š. Korėja. Tada tai visai vidurinį piršta gali į veidą rodyt, nes "Na ir ką tu man?".
kionig 2014-10-03 23:03
Tai jų čia tie veiksmai daugiau kaip šakojimasis prieš EU. Tai manau ir aš, jei kas rado kur geriau realizuoti savo produkciją ir nereikia taikstytis su kažkokiu nenuspėjamu psichopatu, tai ko ten grįžti, nebent dėl pelno.. Beje, po tų draudimų, teko girdėti iš tų, kas dažnai Norvegijoje gyvena ir yra labiau išprusęs tuose dalykuose, tai kadangi norvegai nepriklauso EU, užtat rado kur savo šprotus ir kitus produkus išparduoti - ogi ruskeliams
O_O 2014-10-03 23:11
Po metų nuims tą draudimą ir lietuvių godūs verslninkai suskubs tiekti jiems savo produktą, kaip tiekę. Ne pirmas embargas ir ne pirmą kartą iš klaidų nepasimokoma. Tiesiog ta rinka per daug pelninga godiems verslinykams, kad ja nepasinaudoti.