„Brexit“ išsigandusios Europos valstybės buriasi į naujas sąjungas: „ES mūsų nebeišgelbės“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mirtis 2016-09-04 21:30
Mokinkis is svetimu klaidu ne is savo kloune tu! UK nubalsavo iseit is EU dauguma del imigrantu, galvoji Lietuviai kitoki nei visas likes pasaulis?
Vytax 2016-09-04 22:47
JAV kaip valstybė yra žmonių integracijos iš skirtingų valstybių, kultūrų ir religijų pavyzdys. Juk 16 amžiuje tokios valstybės kaip JAV neegzistavo. Tik vėliau ten pradėjo plūsti Europos kolonizatoriai, pradėti gabenti Afrikos vergai. Dar vėliau plaukė pilni „Titanikai“ ekonominių migrantų iš Europos, Azijos ir t.t. Karo metais atplūdo ir galybė karo pabėgėlių (pvz. žydai). Ir visa tai kažkaip integravosi, radosi nauja kultūra su naujomis tradicijomis, papročiais ir identitetu.
mirtis 2016-09-05 00:14
Tai va atvaziuok i JAV ir pamatysi kaip tie negrai integravesi dabar Dar balti zmones susimaise, o odos spalva iki siol nesimaiso, pamatyt misria porele yra praktiskai neimanoma! Tie juodziai dauguma atveju niekur nedirba, sedi ant valstybes nugaros, narkotikus ant kiekvieno kampo stumia ir gyvena apsisike. Kaip tik juodziai atsikrausto kur, aplink namu kainos krinta iskarto. Zydai? Tu gal nesveikas? Zydai aplamai bendruomenes zmones, jie vos ne miestais gyvena amerikoj! Nera net menkiausio sanso zydam maisytis... Jie net I sona neziuri, ten korporacijos uzdaro veikla pagal zydu paprocius(pats maciau savo akim kaip milziniskos kompanijos uzsidaro nedarbo dienom pagal zydus). As jau nekalbu apie pilietinius amerikos karus ir kitas problemas, kurias teko pereiti ir vis dar eina del to. As nesakau kad tai neimanoma, ES paciai susivienyt galbut imanoma nes mus dar kazkas visus sieja, bet odos spalva nesimaiso istisom kartom(apie ka ir yra mano pagrindiniai argumentai). Reikia mum butinai ir bendros kalbos, kad integracija lengviau vyktu, kitu atveju visas procesas labai ilgai uztruks. Anglu kalba ta vieta greiciausiai uzims, tai velgi daug kam nepatiks. Kad isvengt pilietiniu karu butina bendra armija su centralizuota valdzia, link to einama isleto, tik ar greitai pakankamai as nzn... Amerikos suvienijimas buvo per kraujo upes pasiektas! Istorija skaityk.
Algizszz 2016-09-05 05:33
Nu ka as galiu pasakyti pykstates jus gi del nieko pasaulis yra globali wieba wisuomene kuri yra susiskaldziusi i valstybes ir sawas kalbas tai yra praeities palikimas ir kuo labiau jus susiskirstot i grupes rases tautybes tuo jus lengviau valdyti gi jei dingtu ozono sluoksnis kentetu tiek vikietis tiek amerikonas tiek ir tu lietuvi tad pazvelkit i tikras problemas o ne i ispusta burbula taika (rock)
mirtis 2016-09-05 08:06
Mes nesipykstam, cia rimta normali diskusija Tik kad ganetinai gyvybinga
foxfluent 2016-09-05 22:03
Žmonės yra socialūs gyvūnai, kurie evoliucionavo gyventi gentimis - su panašiais į save; bet tai nieko nereiškia, tai praeities palikimas, aš taip pat lengvai sugyvensiu su kiniečiu, kaip ir su lietuviu. Žmonės prisitaikė prie skirtingų salygų taip išvystydami skirtingas galimybes šiandienai; bet ką čia, mano ateities sūnus gerai pasitreniravęs pagerins Usaino Bolto rekordus, peršoks per Lebron'ą James'ą ir smūgiuos stipriau nei Tyson'as. Sunkiau mus valdyti ne tada, kai gali valdyti iš vieno taško, o kai sėdintiems aukštai yra sunkiau įgyvendinti savo planus; bet tai sukuriam jums vieną marmuru dengtą kambarį iš kurio galėsit priimti visus sprendimus be kliūčių, gurkšnodami mėgstamą gėrimą. Pažvelkim į tikras problemas, pasaulio žmonės - klimato kaitą. Laikykit mašiną garaže, nesinaudokit viešuoju transportu, žiurėkit ir per daug nebezdėkit, o tai skylė danguje atsiras. Eikit youtube'j i Chomsky žvilgtėlkit, pasaulio žmonės.