Oficialu: JAV žvalgyba oficialiai įvardino Putiną kiberatakų iniciatoriumi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-01-07 03:49
- O kažin kaip dėl Brexit - ten niekas nagų neprikišo? - Beje, Putino hakeriai daug žalos nepadarė. Jie tik paspartino pasaulyje vykstančius procesus. Jeigu ne Putinas, tai tie pokyčiai būtų apsireiškę ne palaipsniui, o su visa Revoliucija. Panašiai kaip Lietuvoje "šliaužianti revoliucija", JAV - su šnipinėjimo prieskoniais. - Viskas vyksta ta linkme kaip kad prieš II pas. karą. Tuomet pažiūrų konfrontacija virto Hitlerio apsireiškimu. Dabar viskas vyksta adaptyviai. Tikėkimės naujasis liberalizmas nebus užgniaužtas, nes tuomet tikrai "Hitleris" neišvengiamas. - Na o jūs socialistinės pakraipos komunistai, nepaskęskit savo srutose. Jūs nieko nežinot apie Trumpą, o jau jo nekenčiate? - Trumpas - tai pavyzdys kaip reikia kovoti dėl savo vietos po saule. Sėkmės jam.
Paramotoras 2017-01-07 08:03
Man rods tai pavyzzys kaip lipti per kitu galvas. Gal tai ir isgyvenimas, bet ne taip jau toli kol pamatysim ar ir toliau lips ir siks ant galvu.
T 2017-01-07 08:36
Po 45 metu smegenu plovimo TSRS sudetyje tik keli procentai zmoniu, per pirmus laisvus rinkimus, pasisake uz tolesne tokia santvarka. Tai reklama mazai zmones veikia.
ekstrymas 2017-01-07 22:48
vienodai man tas Trumpas.nelabai supratau 'socialistinės pakraipos komunistai',kai pries tai 'Tikėkimės naujasis liberalizmas nebus užgniaužtas'.nes demokratija,liberalizmas ir yra socialistine puse.
zaliaakis 2017-01-08 15:28
Kai zmones isrenka, tai ko buvusi valdzia nenori. Prasideda kaltu ieskojimai, o i realybe ziureti bijo Lietuvoje ir tas pats...
vanduo4 2017-01-08 19:49
Kaip tai suprast? Kokia pusė?
ekstrymas 2017-01-09 01:07
Modern American liberalism is the dominant version of liberalism in the United States. It is characterized by social liberalism,[1] and combines ideas of civil liberty and equality with support for social justice and a mixed economy.[1] The term "modern liberalism" in this article refers only to the United States. In a global context, this philosophy is usually referred to as social liberalism. apmaudu ,kad tu tai matai per savo neapykantos prizme.istoriskai demokratija liberalizmas socializmas prasidejo nuo revoliuciju.nuo revoliucijos ir zmoniu,kurie kovojo uz lygybe ir teises. dabar sovietu komunizmas,i valdzia patenka tie kurie atitinka tam tikrus ideologinius kriterijus,nes valstybe yra komunistine socialistine.ar tai per sudetinga suprasti??kaip yra kriterijai 'demokratijoje',paremti pretendento suzadintomis rinkejams simpatijomis,nesvarbu ar melu ar kitomis gudrybemis. komunizmas yra krastutinis socializmas.visa demokratine sistema yra daug maz socialistine,nemokamas gydimas(ta prasme nereikia tiesiogiai nesti grinuju daktarui),nemokamas mokslas ir pan.tai yra socializmo indelis.ar tai suvokiat ponuli. trumpas nieko bendra neturi su liberalizmu.cia jau tavo paties klejones,isvedziojimai ir fantazijos. man tas trampas panasus i ideologini teologini radikalu vedli.tik su iskalba jam prastai.su trumpu triumfas.tikeki juo:))))
vanduo4 2017-01-10 06:34
- Jisai aiškiai siūlo pokyčius, o ar jie bus liberalūs ar diktatūriniai, mes dar pažiūrėsim. P.s. Tu esi tipiškas komunizmo vaikis ir visiškai nesupranti kas tai yra Demokratija jeigu ją lygini su liberalizmu ir socializmu. Skaityk mano komentarą dar kartą. Ten viskas gan aiškiai išdėstyta. - Demokratijoje apima visas politines pažiūras nė vienos jų neproteguodama (visi lygūs - gal KOmunizmas?): socializmas, komunizmas, liberalizmas, konservatyvizmas, kapitalizmas. - Demokratijos esmė: visos pažiūros gali reikštis, tačiau jų reiškimosi ribas kontroliuoja ne jos pačios, o viešoji kontrolės sistema - viešoji nuomonė, kultūra ir įstatymas. - Tad priklausomai nuo pažiūrų kombinacijos ir dominavimo Demoratijoje, mes galime sakyti kurioje šalyje Demokratija socialiai orentuota, ar liberaliai, o gal kapitalas ten svarbiausias kaip JAV? Kapiš ponuli socialiste? Pvz.: Tai, kad aš padėjau bobutei pereiti per gatvę, dar nereiškia kad aš esu socialinių pažiūrų. Aš tiesiog liberalus ir noriu, kad tas liberalumas eitų iš rankų į rankas, o gal aš esu nacionalistas, nes padedu tik saviems? Nemokamas mokslas Demokratijos socialistine dar nedaro. --------------------------------------- - Visgi tu taip man ir nepaaiškinai, kodėl manai kad demokratija yra socialistinė? Kad mokslas, gydymas nemokamas? JAV daug kas mokama ir ką, ten nėra demokratijos? Prieš rinkimus visi "gieda giesmes" kad išrinktų, deja socializme niekas nieko nerenka - ten paskiria kaip pats sakei. Va Demokratijoje renka, o kandidatai yra visokie, o ne tik socialistiniai. - Tai pasistenk paaiškinti man dar kartą - kodėl demokratija tau yra socialistinė? - Socializmas ir socialinė gerovė - tai ne vienas ir ne tas pats.