[Žinios trumpai] Rusijos verslininkas pašiurpęs, kas darosi šalyje: „Kai nėra su kuo lyginti, galvoji, kad viskas gerai. Svarbiausia sunaikinti tuos, kurie žinojo senus laikus“ (Video)  ()

Netrukus Rusijos egzistavimo modelis bus identiškas Sovietų Sąjungai, egzistencijai už geležinės uždangos, ekonominiame vakuume.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę išsakė Rusijos verslininkas ir ekonomistas Dmitrijus Potapenko, praneša Censor.NET.

„Rusija eina į civilizacijos šulinio dugną, žmonės valgys pašarus, kaip 80-aisiais. Kai nėra ką lyginti, galvoji, kad viskas gerai. Svarbiausia sunaikinti tuos, kurie žinojo senus laikus“, – prognozuoja Potepenko, komentuodamas valdžios institucijas.

Tuo pačiu pranešama, kad technologijų įmonės ir toliau palieka Rusijos rinką.

Apie tai pranešė Finansų ministerijos vadovas Michailas Fiodorovas, informuoja Censor.NET.

„Netflix“ programa tapo neprieinama rusams per „Google Play“ ir „App Store“.

Japonijos korporacija, skaitmeninės ir buitinės technikos gamintoja „Sharp“ sustabdė tiekimą Rusijai.

„Credit Agricole“ pranešė sustabdanti veiklą Rusijoje. Paryžiaus bankas susisiekė su savo tarptautiniais verslo klientais, kad susitartų dėl paslaugų sustabdymo. Pastarosiomis savaitėmis „Goldman Sachs Group Inc.“, „JPMorgan Chase & Co.“, „Deutsche Bank AG“, „Commerzbank AG“ ir „BNP Paribas SA“ taip pat ėmėsi tam tikrų veiksmų, kad sustabdytų verslą Rusijoje“, – teigiama pranešime

„Hewlett Packard Enterprise“ taip pat nutraukė veiklą Rusijoje ir Baltarusijoje. Bendrovė taip pat nustojo teikti aptarnavimo paslaugas šiose šalyse.

 

 

„Europos meteorologinių palydovų eksploatavimo organizacija (EUMETSAT) sustabdė bendradarbiavimą su Rusija, tapdama naujausia orų agentūra, ribojančia informacijos mainus po Rusijos invazijos į Ukrainą. Planuojant ataką naudojant biologinį ar cheminį ginklą tai gali turėti lemiamos reikšmės“ – tęsė Fiodorovas.

„Dukascopy Bank“ sustabdė mokėjimo kortelių išdavimą Rusijos gyventojams ir visas kortelių operacijas su Rusijos gyventojais. Be to, bankas nebevykdo operacijų Rusijos rubliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()