„The Freeman Chronicles“ - „Half Life“ serija paremtas filmas (Video)  (4)

Vaikinų grupė, kurie jau spėjo pasižymėti pakankamai įspūdingais trumpametražiniais filmais, paremtais tokiais video žaidimais, kaip „Watch Dogs“ ar „Killzone“, nutarė pradėti darbus ties „The Freeman Chronicles“. Sutikime, kad „Half Life“ serijos fanų antroji svajonė po naujos frančizės dalies buvo „Half Life“ filmas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto visiškai negloboja „Valve“, o kūrėjai sakosi, kad kurdami šį filmą nesiekia gauti jokios finansinės naudos. „The Freeman Chronicles“ (supraskime trumpametražis) skirtas tik „Half Life“ fanams ir siaubo bei veiksmo filmų mėgėjams.

Tiesa, be galimo gerbėjų finansavimo čia neapsieita. Jei per likusias devynias geranoriško parėmimo dienas bus surinkti 25 000 USD (šiuo metu jau viršyta 22 000 USD atžyma) kūrėjų komanda prižada į filmą įtraukti keletą būtybių, žinomų kaip vortignautai (Vortignauts). Jei ši suma nebus pasiekta, tuomet vietoje tikrų vortignautų modelių turėsime tenkintis kompiuterio pagalba animuotais modeliais. „Bet kokiu atveju vortignautai bus“, - pažada „The Freeman Chronicles“ kūrėjai.

Maža to, visi paremiantys projektą įgyja balsavimo teisę vystant siužetinę liniją. Biudžetas didėja - balsavusieji sprendžia, kokį „Half Life“ serijoje matytą veikėją (būtybę) reikėtų įtraukti. Dar įdomiau tai, kad galima būti įtrauktu ir į pačios komandos branduolį.

Daugiau informacijos apie vystomą projektą galima rasti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (4)