Kaip sliekas. Kas ne taip su Putino ir Erdogano rankos paspaudimu (Video)  ()

R. T. Erdoganas atvyko į Sočį derybų su Putinu. Prieš atsisėsdami ant kėdžių, prezidentai tradiciškai paspaudė vienas kitam rankas, o tai nepraėjo pro dėmesį socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima daryti prielaidą, kad po susitikimo su Erdoganu Putinui ilgai skaudėjo ranką, taip pat ir botokso veidą. Tai pastebėjo dėmesingi žiniasklaidos analitikai.

Nors Erdoganas atvyko, galima sakyti, prie Putino kojų ir jis atitinkamai buvo jo teritorijoje, politikų rankos paspaudimas liudijo, kad Turkijos lyderis vis dar dominuoja.

Kremliaus vadovas galėtų parodyti charakterį, jei pats atvyktų į Turkiją. Tačiau karo nusikaltėlis bijojo, kad ten jį pasivys Tarptautinio baudžiamojo teismo orderis. Todėl jis buvo priverstas susitaikyti su „silpnesniojo“ statusu.

„InformNapalm“ žurnalistai analizavo, Erdogano ir Putino susitikimą. Turkijos lyderis laikė ranką ant viršaus. Be to, jis taikliai laikė pašnekovo ranką netoli savo svorio centro. Tuo pat metu sportinį išsilavinimą turintis Putinas „iš apačios“ jautėsi nejaukiai ir trūkčiojo kaip „kirminas ant kabliuko“.

 

Skelbiamas dar vienas epizodas, kuriame Putinas ir Erdoganas sveikina vienas kitą. Tarsi Erdoganas net nespaudžia, o tiesiog laiko Putino ranką, kaip daiktą, tuo pat metu bendraudamas su vertėju.

 

 

Tą akimirką Putinas „plūdo“ – arba iš gėdos, kad Erdoganas „pamiršo“ paleisti ranką, arba iš džiaugsmingo susijaudinimo, kad kažkas paspaudė dešinę ranką.

Apskritai šypsena nuo Rusijos diktatoriaus veido nedingsta. Gali atrodyti, kad tai įtaiga, nes tam tikru momentu Putinas žiūri tiesiai į kamerą ir dar labiau „šypsosi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(10)
(-7)

Komentarai ()