Scholzas skelbia didelio masto deportaciją iš Vokietijos. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andraika 2023-10-22 12:54
Nuimkit pašalpas ir patys išsilakstys. Tas pats ir Skandinavijoj
lizunas 2023-10-22 14:37
Tikrai neteps slidžiu, dar daugiau vagysčių ir apiplėšimų bus
SPeed_FANat1c 2023-10-22 20:43
tada tiesiog juos pakart viesai ir rodyt transliacija internetu. Bet aisku skystakiausiai to nesiims, geriau leist savus zudyt, plest.
Senas kareivis 2023-10-22 20:54
Jei prokuratūra bus labai gera, tada bus, kaip Jūs ir pasakėt. Jei prokuratūra bus adektvati, tada tie neadvatūs asmenys bus pasodinti. O šiuo metu trumpai apie Lietuvą. Šešiolika kartų už vagystes teistas Vilniaus rajono gyventojas pats jau nebedaužo vitrinų ir pro jas nebelandžioja į parduotuves. Susiradęs jaunų ir vikrių pagalbininkų vyriškis tapo žvalgu. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/kri ... os-5197573 Man nusiš***kt ant Palestinos, Izraelio, Vokietijos. Klausimėlis: kodėl Lietuvos prokuratūra tokiems Lietuvos piliečiams leidžia vaikščiot laisvėje. Politologai gadina savo balsus kalbėdami apie Palestiną. O tuo metu: Jonavietis nuteistas septynioliktą kartą. https://kauno.teismai.lt/naujienos/jona ... -karta/294 Skirtumas tarp Lietuvos nusikaltėlių ir arabų, kad arabai iš Palestinos šaudo raketomis. Lietuvos nusikaltėliai neturi ,,grad" tipo raketų. O šiaip ,,Hamaso" mylėtojus reikėtų išsiųsti į Gazą.
vanduo4 2023-10-23 00:30
Deportacijas visokiems radikalams ir kriminalams reikia vykdyti visoje ES, ne tik Vokietijoje, kol nesusiformavo kritinė masė, galinti kurti radikalius judėjimas. O tai greitai turėsime tokius - "Black live matter", HAMAS, pašalpiniai pabėgėliai. Pvz.: jeigu pabėgėlis per nustatytą laiką neįsidarbino, padarė nusikaltimą, propaguoja destruktyvias idėjas - deportuoti. - Kažkadais JAV deportavo komunistinių pažiūrų JAV piliečius į SSSR. Dabar reiktų deportuoti juodaodžius į Afriką jeigu jiems nepatinka gyventi JAV - degina, plėšia parduotuves ir pan...
P69 2023-10-23 00:39
Tu tik apsimeti ar ant tiek durnas? Tu supranti, kad tie "afrikiečiai" amerikoje, didžioji dalis pakankamai ilgai gyvena JAV, ta prasme, daug kartų gyvena ten, tiek pat kiek baltaodžiai. Taigi, kaip tu žadi deportuoti? Į kokį šalį? Pagal genus? Žiūrėk koks baltaodis turi daugiausiai airių genų tai jį tada į Airija irgi deportuot. Pagal ką tu žadi deportuoti? Nori deportuoti tik juodaodžius kurie ne ką trumpiau gyvena nei baltaodžiai amerikoje? Pagal tavo visus pasisakymus per kuriuos paskutiniu metu mačiau, tu tiesiog rasistas. Ir tiek. Aš per daug nesureikšminu tų rasių visų, bet esmė, kad visi pasisakymai, grynai ties tuom orentuoti. Išskirtinai tai skirti tik vienai rasei žmonių. Ir ne, jie nėra tik ką tik atkeliave ten. Kuomet kalbama kai tas asmuo atkeliavas iš kitos šalies, tada suprantu, deportacija. Bet ne tuos kurie ten gyvena, užaugo ir t.t. O tu nori deportuoti visus išskirtinai tik juodaožius kurie ten gyvena nuo senovės.
immortallt 2023-10-23 08:49
Kai esi tiek nemąstantis, kad galvoji, jog HAMAS=visi palestiniečiai..., t.y. 4 milijonai, bet per tvorą keliolika šimtų išsiveržia... Kai neskiri identifikavimo, kad problema nėra sukurta HAMAS, kad HAMAS yra sukurtos problemos pasekmė, nuo aukštinimo ir palaikymo... Faina gyventi juoda balta. Kiek problemų gyvenime išsprendei? Nė vienos, kuri pati nebūtų išsisprendusi? Su tokiu mąstymu, tu pateisintum palestiniečių visišką genocidą. Tuo tarpu žydai šįmet ir šiaip apskritai per 15 metų nužudė daugiau palestiniečių vaikų, nei žuvo žydų. Kartais. Tikrai jei nebus HAMAS, nebeliks problemų, kurios yra dar anksčiau, nei susiformavo HAMAS.
HardAxe 2023-10-23 09:38
Reikėtų už kiekvieną sekantį teistume bausmė ilginti 1.5-2 kartus. Susirinkus 10 lengvų teistumų jau ir pusmečio areštas izoliuotų pakankamam laiko tarpui.
Hmz 2023-10-23 10:03
"Jis mano, kad visi, kurie neturi teisės ten pasilikti, turėtų išvykti iš šalies" Ta prasme, Scholzas paskelbė, kad reikia laikytis įstatymų. Sensacija, nu.
Absoliutas 2023-10-23 10:04
rusofašistai pamate viena Azov bataliona paskelbe kad visi ukrainieciai yra naciai 40mln zmoniu. Taigi Izraelis daro kazka panasaus, bet Izraelio rusifašistai kazkodel nepalaiko…
vanduo4 2023-10-25 00:02
- Durnas esi tu. Juodaodžiai JAV ne tik ilgai gyvena bet yra ten gimę, bet..... jie labai stipriai išreiškia neapykantą "baltųjų" tvarkai, klykia apie diskriminaciją, plėšia, degina dėl savo įsivaizduojamų skriaudų. - Tas pats buvo ir su Komunistinėmis idėjomis, kai aktyvistai vos ne norėjo versti Kapitalizmą amerikoje, todėl juos visus surinko ir deportavo į SSSR, nors jie ten neturėjo net pilietybės. - Tad natūraliai kyla klausimas, ar nebūtų galima deportuoti baltųjų civilizacija nepatenkintus negrus, kad pažiūrėtų koks gyvenimas yra afrikos šalyse. Gal tai duotų postūmį integracijai į civilizaciją.
SPeed_FANat1c 2023-10-26 20:56
kad gyvena ilgai , tai nereiskia nieko. Jei tu ten apiplesineji zmones, tu turetu eit gyvent pas tokius pat atmatas.
EEE 2023-11-08 10:15
Jei nebūtų buve hamas išpuolio spalio 7 dieną, tada tokį pasisakymą galima būtų vertinti kaip kitą nuomonę, bet po tokio išpuolio belieka konstatuoti faktą - hamas bepročių gauja... Pulti Izraelį ir tikėtis jį nugalėti tokiu išpuoliu, o po to dar tikėtis, kad nebus jokių pasekmių...? Išvadinti palestiniečių "kovotojus" bezdžionėmis su automatais ir raketomis būtų komplimentas. Bezdžionės prieš puldamos gerai įvertina savo galimybes nugalėti priešininkus... Nors iš kitos pusės, aš sutinku, Izraelis patys tikriausi okupantai, kai jie nusprendė įkurti valstybę teritorijoje kur beveik 2000 metų nebuvo jokios žydų valstybės. Beje dar 19a. kai kilo klausimas apie Izraelio atkūrimą viena iš svarstomų vietų buvo ir Lietuva...
immortallt 2023-11-08 10:47
Suplaki skirtingus dalykus į vieną vietą. Kas sakė, kad kažkas tikisi nugalėti Izraelį? Palestiniečiai tokio tikslo net neturėjo, vargu ir ar realiai kažką pulti norėjo, tik pikti ir nepatenkinti. Pagrįstai. Kaip ir nemanau kad HAMAS turėjo realų tikslą nugalėti Izraelį, kaip ir HAMAS finansuojantys. Jiems reikia kelti įtampą, kad lengviau būtų išlaikyti dabartinę situaciją ir valdžią savo šalyse, įtaką ir neleisti Izraeliui toliau plėsti teritorijos/įtakos. Pasekmės turėtų būti HAMAS, o ne civilius skersti, griauti jų namus, marinti iš troškulio ir t.t. Tą patį principą taikant Ukrainoje, tai vakarai ne ginklus ukrainiečiams turėtų tiekti, o subombarduoti didžiuosius miestus, užnuodyti vandenį upėse, nutraukti tiekimą bet kokių prekių, įskaitant vaistų. HAMAS nėra nei išeitis, nei sprendimo būdas, nei gėris. HAMAS yra istorijos pasekmė. Net jei dabar sunaikins visą HAMAS, visus iki vieno vadus, po 10-20 metų susikurs kita teroristinė organizacija, nes dėl žydų veiksmų bus nukentėję labai daug palestiniečių, tiek, kad jie bus neviltyje. Neviltyje, arba kaip sakoma, žiurkė įsprausta į kampą, žmogus gali padaryti bet ką.
EEE 2023-11-08 11:28
Kodėl Lietuvoje neatsirado kažkas panašaus į hamas? Gal ir Sąjūdžiui reikėjo pradėti nuo pogromų prieš rusakalbius??? O tai būtų tada atkreipusi dėmesį pasaulio bendruomenė... žmonės be kultūros, dar nepakankamai civilizuoti, švelniai tariant, renkasi smurtines kovos priemones, ne taip kaip kažkada Indija, Baltijos šalys, o tai padėties nepagerina tik pablogina, ką mes ir matome. Ne šiaip sau palestiniečių nenori įsileisti tikėjimo "broliai" bo žino, kad bus kaip Jordanijoje 1967 metais, teroristinė tauta ir toliau tęs savo veiklą. Su čečėnais panašiai, kur tik jų susirenka kritinė masė, prasideda nusikalstama veikla...
immortallt 2023-11-08 16:07
Jei perkeli populiaciją, bet problemos nesprendi, tai niekas nesikeičia. Integracija reikalinga. Romus perkelk iš vieno sklypo į kitą - tą patį turėsi, tik kitoje vietoje. Išskaidai romus po skirtingas miesto dalis, integruoji į visuomenę (vaikus nusiunti į mokyklas, suaugusius dirbti/mokintis įgūdžių) ir nebeliko tokios nusikaltimų koncentracijos. Lietuvoje mūsų taip neišdraskė, įvedė militaristinį valdymą, bet partizanai buvo. Nebuvo tiek informacijos sklaidos, kaip dabar. Sakai renkasi smurtines priemones, turime šalia du pavyzdžius, baltarusus, kurie protestavo vos ne pusę metų ir taikiai vertė batką, ir turime ukrainiečius. Baltarusijoje įvykdė okupaciją ir nė cypt. Ukrainiečiai priešinasi. Ar sakai, kad baltarusai yra geresni, nes jie taikūs? Čia nekalbant apie pasirenkamas priemones. Pasirenkamos priemonės irgi siejasi su desperacijos lygiu, įsijungia ir kiek ilgai tai vyskta ir pan. Grįžtant prie palestiniečių, tai jie piešiami kaip baisūs teroristai, o kad teroristines taktikas tai žydai pradėjo naudoti daugiau nei prieš pusę amžiaus pirmieji regione, ir iš jų palestiniečiai to išmoko, tai šitą jau pamirštame? Nėra juoda ir balta, kai įsijungia žmonių psichologija. Bet dviejų tautų niekada nesutaikė karas ir skerdynės. Kaip ir nesugalvoju kokias problemas segregacija būtų išsprendusi.
vanduo4 2023-11-08 16:33
Klausyk žmogau. Nustok verkšlenti ir pasiūlyk sprendimą. Žydai įkūrė Izraelį NIEKIENO ŽEMĖJE, ne s ten nebuvo Palestinos valstybės, ten buvo Britų kolonijos. Ten tik gyveno Palestiniečiai ir Žydai kadais. Šiaurinė dykumos dalis apskritai buvo retai apgyvendinta, bet žydai neturėjo kito pasirinkimo kaip tik įkurti savo valstybę teritorijoje kur nėra jokios valstybės. Palestiniečiai turėjo šansą pasidalyti žemes, bet atsisakė, o dabar jiems gresia išnykimas, nes to paties siekia su Žydais. Tad koks sprendimas tavo manymu? Išvaryti Žydus? Kur? Palestiniečiai neįkūrė savo valstybės, nes gyvena čigonišką klajoklinį gyvenimą. Žydai irgi įkūrė valstybę tik po patirto Genocido, nes pagaliau suprato jog klajonės baigėsi. Palestiniečiai to nesupras tol kol jiems vadovaus radikalai HAMAS ir kt. Reikalinga švietėjiška veikla kaip evoliucionuoti kuriant valstybę arba jų laukia lėtas genocidas. Vakarų pasaulis protestuoja, derasi, daro kompromisus. Čigonai kapoja vieni kitiems galvas ir gyvena kitų sąskaita.
qrad 2023-11-08 18:23
Kaip palestiniečiai galėjo įkurti savo valstybę, kai jie visą laiką buvo okupuoti Osmanų imperijos, po to Britų imperijos? Kas nors atsiklausė palestiniečių, kurie šimtais tūkstančių buvo ištremti iš savo namų? 1947 m. Jungtinės Tautos buvo nubraižiusios teritorijas, kur gyvens žydai ir palestiniečiai, bet žydai nuo pat pradžių nesilaikė tarptautinių įsipareigojimų ir laužė visus susitarimus. Jeigu patys žydai nuo pat pradžių būtų elgiasi civilizuotai su palestiniečiais, tai šiai diena neturėtume jokių konfliktų tame regione.
donatasv 2023-11-08 18:26
O kodėl imortal turi siūlyti sprendimą? Mes kaip visuomenė diskutuojam, išreiškiam savo mintis taip kaip mes suprantame susidariusę situaciją ir renkamės pusę kurią norime smerkt, o gal būt palaikyti. Patys žydai siūlo numetam atominę ir problemos nėr... žemių neatiduos tai kas belieka? Gal patys žydai sugrūdo į mažą teritorija, vykdė segregaciją tai gal pats laikas pradėt vykdyti integraciją į izraelio visuomenę? Tegul galvoja...
Dannas3 2023-11-08 18:31
Palestinieciai neikure/ia valstybes, nes yra galingas kaimynas, kuris neleis pripazinti palestinos kaip valstybes. Genocidas cia nlb prie ko. Zionistai pradejo krutinti valstybingumo klausima kokia 50 metu pries valstybes ikurima ir per ta laika tikslingai ejo link to. Siekis sukurti valstybe buvo del visur paplitusio antisemitizmo. Zydai gana lengvai sukure valstybe, nes pasaulyje buvo itakingu zydu asmenybiu, bei ziurint is biurokratines puses, jie daugybe amziu buvo rastingi ir uzeme pareigas valstybes tarnybose ivairiose salyse. Tuo tarpu arabams buvo kur kas sunkiau, nes jie gyveno gentimis. Valstybingumo samprata jiems nelabai suprantama buvo. Kitaip tariant jei nori sukurt valstybe, turi sugebet sukurt ir kazkoki biurokratini valstybes valdymo aparata.Vieni turejo ziniu ir itakos tam. Kiti ne.