Kokie turtingi yra Kevino tėvai. NYT apskaičiavo „Vienas namuose“ šeimos turtus  ()

2022 m. toks namas kaip McCalisterių buvo vertas maždaug 2,4 mln. USD. Šeima, kuri galėjo sau leisti tokį namą prieš 33 metus, būtų buvusi tarp 1 % turtingiausių amerikiečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gerbėjai daugelį metų diskutuoja, kokia turtinga buvo McCalisterių šeima iš filmo „Vienas namuose“. „The New York Times“ žurnalistai kreipėsi į Federalinį rezervą prašydami atsakymo ir pasidalino išvadomis.

McCallisterių namas ne veltui tapo pagrindiniu „šlapių banditų“ taikiniu turtingame Čikagos rajone. Tokį namą gali sau leisti tik 1 % turtingiausių amerikiečių.

Namas iš „Vienas namuose“ yra tikras ir yra Čikagos priemiestyje – viename brangiausių JAV rajonų. 2022 metų viduryje panašus namas kainavo apie 2,4 mln. USD. 1990 metais, ekspertų vertinimu, toks būstas būtų buvęs įperkamas maždaug 300 000 JAV dolerių pajamų per metus gaunančiai šeimai.

Iš filmo nėra žinoma, kur dirba Kevino tėvai. Gerbėjai mano, kad mama yra mados dizainerė, o tėvas – verslininkas. Remiantis viena sąmokslo teorija, Kevino tėvas Peteris apskritai yra organizuoto nusikalstatumo atstovas (mafijozas), o sūnaus smurtinė kova su banditais yra jo auklėjimo pasekmė.

Kalėdinio filmo veikėjų gyvenimo būdas sufleruoja apie jų turtus – McCalisteriai yra gerai apsirengę, gali sau leisti išsinuomoti furgonus pavažiuoti iki oro uosto ir įsigyti pirmos klasės lėktuvo bilietus.

Kevino dėdė Robas taip pat nėra skurdžius. Būtent jis sumokėjo už lėktuvo bilietus šeimai. Be to, vyras turi butą Paryžiuje su vaizdu į Eifelio bokštą.

 

Mažai žinoma apie dėdės Franko, kuris filme vaidino neigiamą personažą, pajamas. Tačiau kai kuriose scenose jis elgėsi gobšiai, taip pat siūlydamas žmonai pavogti vertingus daiktus iš lėktuvo ir vengti apmokėti picos sąskaitą.

„At Home“ dekoratorius Yvesas Kohli teigė, kad namas nebuvo brangiai įrengtas, bet sąmoningai turėjo „didingą, aukštos klasės išvaizdą“. Idėja buvo, kad Kevino namai liktų nesenstantys.

Kohli patarė gerbėjams nespręsti apie McCalisterių pajamas ar namo vertę, o „tiesiog mėgautis filmu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()