Mirė „Predator“ ir keturių „Rokio“ dalių žvaigždė. Skelbiamos detalės (Video)  ()

Aktoriaus kino karjera truko 50 metų, per tą laiką jis spėjo pasirodyti 75 filmuose ir televizijos serialuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Carlas Weathersas, buvęs amerikietiško futbolo NFL žaidėjas, Holivude pasižymėjęs boksininko Apollo Creedo vaidmeniu pirmuosiuose keturiuose Rokio filmuose, mirė ketvirtadienį, vasario 1 d., būdamas 76 metų amžiaus. Apie tai praneša „Deadline“.

Jis taip pat žinomas dėl tokių filmų kaip „Predator“, „Lucky Gilmore“ ir „Star Wars“ visatos serialo „The Mandalorian“. Jame jis atliko galvų medžiotojo Grifo Kargo vaidmenį, kuris tapo pagrindinio veikėjo sąjungininku.

Vadybininkas Mattas Luberis žurnalistams sakė, kad Weathersas mirė miegodamas savo namuose Los Andžele.

„Carlas buvo išskirtinis žmogus ir gyveno nepaprastą gyvenimą“, - sakė jis. - Jis paliko ilgalaikį pėdsaką kine, televizijoje, mene ir sporte, buvo pripažintas visame pasaulyje. Jis buvo mylimas brolis, tėvas, senelis, partneris ir draugas“.

 

Weathersas gimė 1948 metų sausio 14 dieną Naujajame Orleane, jo kino karjera truko 50 metų, per tą laiką spėjo pasirodyti 75 filmuose ir serialuose.

Be kita ko, Weathersas įgarsino Kovotojo Carlo vaidmenį „Oskarą“ laimėjusioje „Žaislų istorijoje 4“.

Be visa ko, jis ėmėsi žingsnių režisūros srityje – režisavo du „The Mandalorian“ epizodus. Jaunystėje (1970-1974) aktorius žaidė amerikietišką futbolą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()