Rusai „užkniso juodai“. Legendinis kurortas keičia taisykles  ()

Rusijos turistai šokiravo legendinio kurorto gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balis – tai rojus, kurį svajoja aplankyti milijonai žmonių iš įvairių pasaulio šalių. Tačiau pati sala jau pavargo nuo turistų antplūdžio.

Vietiniai gyventojai piktinasi kai kurių turistų elgesiu. Rusai ypač „užkniso“ Balį. Prasidėjus visiškam Rusijos karui su Ukraina, jiems užsidarė daugelio pasaulio kurortų durys, praneša „24TV“.

Tačiau Balyje su rusais buvo elgiamasi gana lojaliai. O rusai, savo ruožtu, pasinaudojo sala, kad „pasirodytų visu savo gražumu“. Balio gyventojai sako, kad jų kultūrą paprasčiausiai bandoma sunaikinti.

„Mes čia pasižymime didele tolerancija ... bet tai toks „aš labai svarbus žmogus“ elgesys. Pažiūrėkit į mane. Tai bjauru. Žmonės nuo to pavargo. Aš nuo to pavargau“, – sakė vienas iš vietinių gyventojų.

Rusai ne tik nelegaliai dirba Balyje ir teikia sekso paslaugas, bet ir išniekina šventas salos vietas.

Vietinius gyventojus pribaigė rusų tinklaraštininkas, kuris buvo nufotografuotas nuogu užpakaliu šventojo Agungo kalno fone. Jį baliečiai laiko pasaulio bamba.

 

Nuo 2024 m. vasario 14 d. Balis keičia atvykimo taisykles – už įvažiavimą į Balį reikės mokėti. Suma labai demokratiška: 150 000 Indonezijos rupijų (maždaug 9,5 JAV dolerio). Be to, maždaug 32 JAV dolerius teks sumokėti už 30 dienų vizą.

Nors reikėtų pripažinti, kad tokia suma vargu ar sustabdys rusus. Taigi vietiniams gyventojams teks arba sugriežtinti taisykles, arba ir toliau kentėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(4)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: