Švedai sumanė pasityčiot iš kurą vogusių lietuvių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vvv2 2013-03-07 16:31
- Ne, bet mane irgi apvogė, "SBORO" banke viduryje dienos dingo šimtas milijonų litų, ar čia tie benzino vagys "pasidarbavo"?
Simplicity 2013-03-07 16:48
Rizikuoju vėl likti nesuprastu, bet parašysiu jog vogti einama tada, kai paaiškėja jog tai pelningiau, nei dirbti po 60 valandų per savaitę. Nulupai du veidrodėlius nuo BMW, (ar nuardei pusę VW GOLF priekio) ir jau uždirbai lietuvišką MMA. Kodėl airis perka kurą degalinėje, o ne iš lietuviško mikroautobuso? Todėl, kad net dirbant už 8.65€ euro per valandą, gaunamų pajamų užtenka normaliam gyvenimui. Lietuvis Lietuvoje irgi kurą piltųsi degalinėje, o cigaretes pirktų parduotuvėje, jei uždirbtų pakankamai. Visi dejuoja, kad baltarusiškos cigaretės ir kuras labai prastas, bet vis tiek vartoja, nes geras daiktas jiems per brangus. Vaizdo reportaže užfiksuotas įvykis tik patvirtina faktą, kad net iš skurdo ištrūkęs ne taip greitai pakeičia savo taupymo įpročius. Pripratęs taupyti ir pamiršęs kas tai yra sąžinė ir moralė, kaip žmogus gyventi jau ir nemoka. Pilna ir Airijoj tokių — vežioja cigaretes, pardavinėja vogtą krosnių kurą kaip pigų dyzelį, ar mėto šiukšlių maišus pakampėm, nes nesugeba 20 eurų už šiukšlių konteinerį susimokėt...
MrT 2013-03-07 16:51
Prie ko Snoras?
vvv2 2013-03-07 16:57
MrT 2013-03-07 17:08
Studentai užsienyje eina į universitetą ir dar sugeba dirbant 20h per savaitę išsilaikyt. O čia runkelis net ir papraščiausio darbo nesugeba padirbt. Užtektų butui, maistui, kurui, dar ir į restoraną panelę kokią galėtų nusivesti. Pažystų tokių, kurių moto 'gyvenime nedirbsiu' - užsienyje vaikšto ir kitų žmonių susikurtos gerovės sąskaita gyvena. Ir čia ne taupymas, o norėjimas daugiau negu sugeba. Visi nori lengvo ir sotaus gyvenimo, bet jei moralės nėra tai toks žmogus yra šiukšlė, nes nesugeba savo norų suvaldyt. Visi tuomet einam vogt gal, kai gyvenimas sunkus pasidaro. O gal turėčiau sakyt ne vogt, o 'vagiliaut', 'ką nors nukniaukt' ar dar geriau 'taupyt'.
MrT 2013-03-07 17:14
Taip, Snoras kaltas, bet kuo tada Švedas nusikalto, iš kurio buvo vogtas kuras? Jei mane apvogė aš įgaunu teisę skleisti savo teisingumą - vogti iš kitų?