Uganda priėmė drakonišką įstatymą, baudžiantį homoseksualius santykius kalėjimu iki gyvos galvos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2013-12-23 20:24
Tamsta, heiteri, tu skaitai asmenines žinutes ar ne? Ar dar ilgai reikšiesi savo nesupratimu, nepakantumu, neišprusimu tokiose temose?
Shanti 2013-12-23 20:44
Kodel jau etiketes lipdai? Heiteris, kad Pumperiui paaiskinau kaip iskrypeliai atima is vaiku teise ir laisve tureti teti ir mama?
immortallt 2013-12-23 20:48
Ne etiketes kabina, o konstatuoja faktus. Vakar patiko viena citata: Miręs žmogus nežino, kad jis miręs, bet aplinkiniai tai jaučia. Tas pats, kai žmogus durnas.
kionig 2013-12-23 20:49
Todėl, kad tave visąlaik pastebėsi tokiose temose ne ką kitą darant, kaip tik rašant nepasitenkinimą apie tam tikrą grupę. Be to, teigi visiškai klaidingai ir nesupranti nei teisių, nei nieko. Nežinau, kada išmoksi atskirti pelus nuo grūdų, bet tą jau reikėtų pradėti dabar, kol dar ne vėlu.
Shanti 2013-12-23 21:01
Nu tai tu parodyk pavyzdi kaip galima rodyti pasitenkinima apie nusikaltelius, zmogzudzius ar siaip psichinius ligonius, kurie nori buti lygesniais uz kitus? Tikrai gali mane skaityt durnu, bet neisivaizduoju kaip galima isviso lyginti katrie geresni, lygesni ar whatever - vemalu valgytojai ar ismatu uostytojai, gejai ar nekrofilai. Visi nuo senoves sukrenta i ta pati ligoniu spektra ir jokie new age'riai savo iskraipytom logikom to nepakeis.
kionig 2013-12-23 21:20
Įsiamžink šitą savo citatą ir po 5 metų peržiūrėk. O dėl visų kitų dalykų tingiu labai kartotis apie ką jau buvo ne vieną kartą diskutuota panašiose temose. Tik visos tos temos baigiasi nepatenkintųjų išsisėmimu kažką pasakyti.
Pumper 2013-12-23 21:24
Tai kad tu čia kaip tik ir bandai už kitus lygesnis būti. Dar kažkaip neteko girdėti, kad gėjai norėtų teisių, kurių hetero neturi.
Shanti 2013-12-23 21:29
O kodel kazkoks lytinis iskrypelis, analiniu angu fetishistas turetu buti skaitomas lygiu sveikam normaliam zmogui, neturinciam tokiu iskrypelisku polinkiu? Zmonems naturaliai vienoda pasislykstejima kelia tokie ir cia net jokio isprusimo nereikia.
deivis 2013-12-23 21:30
Evoliucija žmogų "pagamino" toks koks yra dabar, priešingos lyties atstovai susilaukia palikuonių ir jais rūpinasi (kurie nesirūpina aš jų neteisinu) - viskas, čia yra norma, taip turi būti ir nebematau ką čia dar svarstyti. Du susitikę psichiniai ligoniai gal ras bendrą kalba ir nemaišys vienas kitam, bet didžiajai daliai žmonių, jie maišys dėl daugybės aspektų ir jie yra ligoniai ir niekas jų neteisina, todėl jais turi pasirūpinti, kad nemaišytų didžiajai daliai. Tas pats ir su gėjaiir t.t. nukrypstama nuo normų - imamasi priemonių. Dėl įsivaikinimo išviso nesamonė. Vaikas augęs nenormalioj šeimoje nuo mažens įgaus kreiva mastymą... Negalima dar jam esant labai mažam už jį patį nuspręsti kad jis augtų tarkim pas gėjus, gal tai atliekama prieš jo valią, niekas jo neklausia... Jau geriau augti bendruomenei tarp daug kitų vaikų su norma atitinkančiu mąstymu negu su visokiais gėjais. Ir taip - manau gėjais yra tampama vien dėl blogo pavyzdžio, ką galima ištaisyti uždraudžiant tai. O jei jau gimstama tokiu kaip kiti sako, tai galima tai prilyginti lygiai taip pat smegenų sutrikimui kaip ir bet kokia kitai psichiniai ligai su kuria gimstama. Nematau reikalo teisingi jų.
Shanti 2013-12-23 21:41
Ir dar ipilsiu heiteriams zibalo i ugni - jau ir viduramziais budavo, kad zmogus pastebejes savy yda, pvz. per dideli gasluma ar polinki i iskrypimus galedavo stoti i vienuolius, skirti laiko apmastymams, kontempliacijai, maldai, kad issigydytu nuo tokiu psichiniu ligu. Jau yra keletas pagarsejusiu zmoniu, kurie butent taip issigyde savo nesveikus polinkius ir paneige kvailas teorijas, jog tokiais gimstama ir nieko cia negalima pakeisti. Blogiausiu atveju net psichoterapija yra atradusi puiku vaista - elektroshoka. Nebutinai toki, kad sudegintu smegenis, bet tiesiog Pavelo shuniuko metodu - gejus susijaudina nuo ji tenkinancio vaizdo ir gauna maza elektros iskrova, kunas pamazu ima susieti skausma su ydingu veiksmu, todel persiorientuoja.
Ar_as? 2013-12-23 21:52
1. Tu pažeidi arba greiiausiai pažeisi savo vaikų teisę turėti sveiko proto tėvą. 2. Tu pažeidi žmonių teisę nežinoti, kad egzistuoja nevykėliai, kurie save įprasminti gali tik per neapykantą kitiems ir savo bei visuomenės problemų suvertimu kitiems, nes negali nei pakeisti, nei priimti savo apgailėtinumo. 3. Tu pažeidinėji demokratijos principus ir iššvaistei (švaistai) mokesčių mokėtojų pinigus, kuriuos jie beprasmiškai skyrė tavo išsilavinimui. Ir tikrai bergždžias reikalas bandyti paaiškinti, kuo nevykėliai neužtikrinti dėl savo ir savo vaikų lytiškumo bei seksualumo, skiriasi nuo šizofrenikų, paranojikų, iškrypėlių fantazuojačių apie kitų asmenų lytinį gyvnimą...
Shanti 2013-12-23 22:00
Ar_as? 2013-12-23 22:08
Man norma - sveikas protas, tačiau tavęs nereikalauju nei izoliuoti, nei gydyti, kol tu žmonėm į koją nekandi. Bet to nereikalauju būtent dėl to, kad tą normą bent stengiuosi atitikti. O dėl "tapimo gėjumi" tai siūlyčiau šitokių diskusijų neskaityti, nes dar imsi ir tapsi... būūūū gėjumi! Kaip man gaila tokių vyrų, kurie netiki savo potraukiais... dar labiau gaila jų artimųjų, kuriems tokie paprastai bando pademonstruoti savo nesamą vyriškumą, tame tarpe ir pasisakymais "imkitvaikai pagaliuką ir primuškit tą..."
Ar_as? 2013-12-23 22:12
Būtent tą ir sakau: lengviausia savo apgailėtinumą kompensuoti apkaltinant kitus: tie gėjai, tie vagys verslininkai, tie bedvasiai utilitaristai. Tik aš vienas didingas nuostabus, nuskuręs ir nesuprastas dvasios titanas... reik kenkt visiem, nes jie kalti, kad aš toks nevertinamas...
Audrius Mikoliūnas 2013-12-23 22:14
Gal tamsta galėtumėte argumentuotai pagrįsti savo teiginį ir nurodyti mokslinius šaltinius, kur apie tai rašo?
deivis 2013-12-23 22:15
Kiekvienam žmogui į koją "ikandimas" gali būti prilygintas skirtingiems dalykams.
Shanti 2013-12-23 22:15
Argentina. Vaivorykštiniai iškrypėliai prieš tikinčiuosius kurie bando apsaugoti katedrą.
Ar_as? 2013-12-23 22:16
Žinai, kur įamžinti atskirų visuomenės grupių naikinimu užsiėmę iškrypėliai? Nacizmo ir stalinizmo nusikaltimų muziejuose. Tiesiog tokios būna grynos visuomenės, kuriose visi būna normalūs pagal kažkieno normalumo suvokimą...
Ar_as? 2013-12-23 22:20
Būtent. Ir žinai kas baisiausia? Kaikuriems psichiniams ligoniams ima atrodyti, kad nesliapiant buvimas kitokiu nei jie yra tas "kandima". Laimei, turime teisės aktus, kurie tokius sėkmingai neutralizuoja ir jie valdo nebent prie kaimo kiosko...
Shanti 2013-12-23 22:21
Bandai pateisinti politikieriu garbinama pedofila pasinaudodamas whataboutizmu? Prasta strategija...