Geidžiamiausi darbdaviai pataria: šią profesiją pasirinkę abiturientai tikrai gaus darbą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Javax 2016-06-17 11:47
Užtektų pagalvoti apie tai, kad sunku bus tapti geru bet kokios srities darbuotoju, kai tau papildomai dar reikės pragyvenimui užsidirbti dirbant valytoju ar kapojant malkas vakarais. Įdomu, kam įmonei samdyti nepotencialius darbuotojus arba samdytii potencialius ir laikyti vadinamame išbandomame laikotarpyje. Gal reikėtų kvalifikuotus personalo atrankos vadybininkus samdyti tam tikslui?
pilietis 2016-06-17 12:15
Negirdetas atvejis. Gal jus kokia nykstanti rusis? Pakelkit rankas kas susiduret su taip uoliai darbuotoju ieskainciais darbdaviais.
immortallt 2016-06-17 12:29
Brolis trečiame kurse mokosi, gaudavo ~300-400€ už pusę etato. Mokosi tai ekonomiką, ne IT. Kodėl tiek daug gauna? Nes būdamas trečiakursiu, jis jau sugebėjo įgyti patirties tiek rinkodaroje, tiek darbų organizavime ir vadovavime. Kaip čia taip? Beveik metus dirbo nemokamai su start-up'ais vienoje įmonėje. Aišku, runkeliams nesvarbu, kad jie nieko nemoka, jie įsivaizduoja, kad moka viską, ir nori gauti iškart daug, nes jiems reikia. Algą gauni ne už poreikį, čia tik SSRS taip kalbėjo, kad kiekvienam pagal poreikius, bet net pas juos buvo realiai pagal faktą, kiek ekonomika sukuria. Visgi pilietis matomai nepatenka tarp tų, kuris gaudosi, kaip ir Javax, kuriam mėnesinis autobusų/troleibusų bilietas kainuoja 200€.
pilietis 2016-06-17 18:51
Isimtys ir isskirtiniai atvejai ne problema salies mastu. Salies mastu svarbu visuotine tendencija, didzioji dauguma, strategija salies mastu. Man asmeniskai, trumparegiskai ziurint, geriausiai butu, jei as gauciau daug, o visi kiti mazai. Bet jei gerai pagalvoji, nieko is to gero nebutu, nes aplink mane vien "subine" butu. Ir ka tada as toj "subinej" veiksiu? Degraduosiu?
gina.campana 2016-08-04 08:20