Gėda ir pamoka visam gyvenimui: moteris įstrigo klozete, o dabar šis įrašas visiems laikams liks internete (Video)  ()

Šiandien apie Gracie Henderson kalba kone visas pasaulis, tačiau priežastis tikrai ne iš maloniausių. Teksase gyvenanti mergina įsikėlė į naujus namus, tad dar nespėjo įsigyti pompos. Kai jos tualetas užstrigo tualetiniu popieriumi, ji įkišo ranką ir bandė pati ištaisyti situaciją, tačiau viską sugadino ant riešo buvęs laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jos ranka įstrigo ir ištraukti pavyko tik iškvietus gaisrininkus. Vis dėlto tam, kad pavyktų išgelbėti Gracie, reikėjo atjungti visą tualetą nuo vamzdynų, jį išnešti į lauką ir sudaužyti.

Žinoma, į nepatogią situaciją patekusią draugę suskubo filmuoti draugai, kurie ir paviešino šį vaizdo įrašą. Per kelias valandas Gracie gelbėjimo įrašas apskriejo labai plačiai. Vaizdo įrašas vėliau buvo ištrintas, tačiau neilgai trukus vėl pasirodė internete. Įrašą pasigavo ir nedideli naujienų kanalai, ir į įvairius vaizdelius reaguojantys žmonės, ir keletas puslapių. Galima numanyti, kad ir socialiniuose tinkluose šio vaizdo įrašo kopijos suka jau ne pirmą ratą.

Ištrinti tokius vaizdus yra neįtikėtinai sunku, o gal ir neįmanoma. Belieka tik pasijuokti iš kvailos situacijos ir džiaugtis, kad viskas baigėsi gerai.

Moters nelaimė ir gėda video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(3)
(24)
(-21)

Komentarai ()