Moterys kosmose - kodėl tai būtina ir kokias problemas tenka spręsti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-09-27 19:55
O kodėl kaltina kitus dėl to, kad rečiau laiko tam tikrus egzaminus? Jeigu pačiam per sunku, kodėl reikia ieškoti problemų kituose? Tai ką reikėtų padaryti? Palengvinti egzaminus?
HardAxe 2020-09-28 00:47
Švedai link to jau eina. Į IT sritį yra kvota merginų, jom galioja žemesnė kartelė. Mano galva tai yra nesąmonė. Artėjam prie to, kad baltasis vyrukas tuoj neturės jokių teisių p.s. šiandien nardžiau su sauso tipo per dideliu kostiumu, puikiai suprantu apie ką eina kalba. Viskas Putėsi nuo burbulų ir rangumu galėjau konkuruoti su meškinu.
Berserkas 2020-09-28 01:39
Nežinau ar tai tiesa, bet jeigu taip tai gryna nesąmonė, nes neatsižvelgiama į sugebėjimus pilnai. Kas norėtų jog tau daryti operacija? Ar tas kuris viską gerai moka ar tas kuris "viską gerai moka" pagal žemesnius standartus. Ir IT sritis apima labai daug. Todėl tai labai kvaila kai pažeminimi standartai ir dar, manau iš moterų pusės taip pat nemalonu kai specialiai sumažintų standartus joms tarsi nesugebėtų prisivyti prie vyriškių lygio, o tai nebūtų seksizmas? Jog nuvertina sugebėjimus todėl palengvinama joms. Net nežinau ką pasakyt.
conjurer 2020-09-28 04:38
Moterys kosmose pagrinde yra ekonominis klausimas. Mažesnis vidutinis ūgis ir svoris. Mažiau kilokalorijų per dieną. Kai kilogramą pakelti kainuoja tūkstančius, o kosmoso programų biudžetai karpomi, tai vienas geresnių būdų sutaupyti kelis centus. Tarp žmonių kurie nori būti astronautais surasi abiejų lyčių atstovų pakankamai kvalifikuotų. Taigi nereikia žeminti standartų, kad pamažintum kainą.
kestutisz 2020-09-28 16:44
Pinigai nekvepia. Jei už mažiau pastangų bus galima gauti daugiau atlygio - taip ir bus. Na, gal kažkam bus negarbinga taip, bet visada bus pakankamai tų kurie praeidinės konkursus be jokios ten sąžinės graužaties, kad gal kažkas kitas geresnis.
Niemand 2020-09-28 16:53
Kaip klasikiniame sovietų šūkyje: dafai kariaukime už taiką