Kaip COVID-19 pandemija paveikė žmonių tikėjimą Dievu? Pokytis skaičiuojamas kartais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-01-25 16:39
. Čia kaip 1/2 ateisto? Man tai per pandemiją krito tikėjimas, kad žmonės bent kokia 4/5 yra racionalios ir sveiko proto būtybės kokiais 300%. O dėl tų kurie valdžioj tai išvis daugumai iš jų tas reitingas mano akyse krito kokia 1000%. Aš niekada nebūčiau iki tol patikėjęs, kad galima šitaip nepaisyti statistikos duomenų priešpastatant emocijas prieš skaičius. Tikėti purvasklaidos, valdžios + nesažiningo verslo savivale ir kad 80% žmonių leido iš saves tyčiotis. Maža to dar puse iš tų žmonių aršiai gina šitą poziciją valdžios, purvasklaidos su tais verslininkais preišaky (kuriem nėra jokių moralės normų kurių jie negalėtu peržengti).
iPienius 2022-01-25 17:33
tie tavo minimi 80% yra primityvios ir nemastancios butybes. mastymui, statistikos analizavimui reikia labai daug energijos, todel zymiai lengviau yra nieko nedaryt, vakare isijungt TV ir ziuret tuos pacius politikus, kurie griauna ekonomika ir toliau tyciojasi is gyventoju. cia tas pats yra sakanciais, kad prie ruso buvo geriau. jiems geriau ir buvo, nes valdzia pasake, o jie viska dare nekeldami klausimu. tiesiog tai yra avys, kurios laukia seimininko isakymo, kaip buvo prie ruso. delfis ir kita purvasklaida pradejo cenzuruot komentarus po covido irasais, idomu, kodel cia dar nera isjungti komentarai?
vardasas 2022-01-25 21:02
Patys didziausi propagandos skleidejai ir cenzuruoja, neleidzia net kalbeti tik bruka tai kas jiems reikalinga.
AAA000 2022-01-26 03:57
niekas tau ten nenukrito. tu tik suvokei situacija bet isvadas padarei nebutinai teisingas. isvados gali but dar kvailesnes nei buvo as ta ir taip suvokiu - be jokiu pandemiju. gilesniu lygmeniu nei dauguma. visi tiketojai-pasitiketojai kazkuo - yra elementarus kvailiai. VISI. ir be isimciu. o PILNAI suprantantys kaip procesas veikia - protingi. bet sitai sudetinga deja ir kruvos tarpinese buklese... svaidytis kaltinimais - tipo anie protingi, o kiti ne - cia irgi kvaila, nes tas reitingas kintantis. vertint manau reikia kaip zmones naudojasi loginio samprotavimo igudziais. ir ar aplamai tai daro tiesiogiai nesusije rodikliai, kas kiek pakito - cia buhalterizmas... prognozavimas is kavos tirsciu... pvz tokiu kaip vandens4, imortalo, pieniaus specifika... kai vertint reiketu pvz adaptacijos i susiklosciusia situacija greiti ir bandyt tiksliai apibrezt susijusius faktorius. tu pvz mano poziuriu tiesiog keitineji tikejimo tipus - renkiesi ISANKSTINI nusistatyma... tokia reakcija manau kvaila.
zaliaakis 2022-01-26 07:59
Tikėjimas nedingo... Jis tik perėjo į tikinčius "mokslų" , purvasklaida ir valdžios melu ! Bet jiems iš dalies nėra svarbu kuo tikėti. Svarbu kad tai būtų banda ir ją eis iš paskos... Ir tokie niekada nekovos už savo teises, jie paklus naujam režimui , net nesigilindami...