[Žinios trumpai] Švediją purto milžiniškos musulmonų riaušės – supykdė vienintelis neofašisto veiksmas: grasina, kad tai vėl pakartos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-04-18 09:20
Tik pasakė Švedija, kad stos į NATO ir prasidėjo neramumai viduje - linkėjimai iš KGB.
gytis13 2022-04-18 11:54
Iš straipsnio taip ir liko neaišku kas tas riaušes kelia - ar radikalai ar musulmonai? Ar kaip visada - suerzini musulmonus tai prasideda....
Benediktas 2022-04-18 12:09
Aš žiūriu, ne, kas vykdo riaušes: radikalai, musulmonai, nacionalistai, o su kokių strateginių šalies pareiškimų laiku būtent sutampa tie įvykiai. Mes sužinome, kas pradėjo konfliktą, bet dažniausiai nesužinome, kas pakurstė pradėjusiuosius konfliktą. Žinoma, kad ieškoma įtampų, kurias galima paaštrinti nesunkiai. Mano manymu, niekas panašus nebūtų prasidėję šiuo metu, jei ne Švedijos pareiškimas dėl NATO. Tai, kaip kerštas. O praktiškai tai pasireikš partijų, kurios proteguos nacionalistines idėjas išskilimu, kad į valdžia būtų galima infiltruoti KGB agentus, kad vėliau įtakotų valdžios sprendimus nestoti į NATO. Tas pats galioja ir Prancūzijai. La Pen - labai geras pvz.
SPeed_FANat1c 2022-04-19 12:25
tai kaip su tais musulmonais - ar tik maza dalis debilai, ar didele? Ir del korano ten degint masinas. Nepalyginama verte, knyga isspausdini ir yra.
HardAxe 2022-04-19 15:12
seniai laikas Švedijos/Norvegijos policijai išmokt panaudoti proporcingą jėgą, o ne kalbėtis. Man atrodo čia sena gylėjanti problema. Policija neturi įgaliojimų, nieko negali padaryt, niekas nenori eit į policiją, nes nenori būt pastumdėliai. Su jais kaip ir su Putinu, nepakalbėsi. Bet vis bando... Norėčiau sakyti, kad maža, deja vienaip ar kitaip paveiktų yra tikrai daug. Jei žmogus sąžiningai laikosi ramadano jau įrašyčiau į rizikos grupę.