[Žinios trumpai] Virš Atlanto atsirado keistos raudonai švytinčios dėmės: mistinio reiškinio kilmės paaiškinti kol kas negali niekas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-07-27 18:26
Aš mačiau tokį panašų, o gal tokį patį reiškinį. Nuo Klaipėdos į pietryčius už kokių 20-30km, aukštis gal kokia 5-8km galėjo būti maždaug, plokšti blyksniai apėmė 3-5 laipsnius mano matymo kampo. Trukmė nuo sekundės dešimtosios iki sekundės (mirguliavo), per minutę kokie 2-3 kartus. Tas buvo prieš kelias dienas (nepamenu tiksliai) vakare 23 val. Turėjo būti kaip įprastas žaibavimas aukštai atmosferoj debesyse, jokio garso visiškai nebuvo, per debesis kiauriai matėsi tokie panašūs blyksniai kaip fotkėj nuo oranžinės/raudonos, raudonos, iki raudonos/purpurinės spalvos. Pamaniau kažkaip įdomiai žaibuoja (gražus gamtos šviesos šou), kažkodėl net nepasivarginau išsitraukti tlf ir nufilmuoti, dabar paskaites straipsnį gailiuosi kad nenufilmavau
Giedriax 2022-07-27 19:37
Žiūrim ką turim: Nuotraukos autorius - anonimas, nuotraukos kokybė tragiška, neaišku kada fotografuota ir kur. Įkėliau straipsnyje esančią nuotrauką į internetinį nuotraukų redagavimo tikrintuvą, tai rašo "probably", t.y. nuotrauka yra galbūt paredaguota. Todėl manau, kad šita visa istorija yra išgalvota ir niekada neatsitiko. Įdomumo dėlei žurnalistai galėjo bent pasidomėti kaip iš viršaus pro debesis atrodo laivai su LED šviestuvais, būtų įdomu palyginti nuotraukas ir pamatyti ar yra kokių nors panašumų.