Stephen Hawking: Venkite kontakto su ateiviais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azuolas 2010-05-04 18:48
tai kokio velnio kišti visiškai ne į temą frazę "rūpinamės gamta", kai ištiesų rūpinamės savim? Man apskritai įdomu kiek tu domėjaisi biologija, ekologija? Save taip pristatai, kaip vos ne gamtos advokate, bet neturi net pagrindinių elementarių ekologijos žinių. Jei į mane ar rwc žiūri kaip į "bolgiukus teršėjus" (nes akivaizdu, jog kažkaip iki tavęs nedaeina kai kuri informacija), tai pasidomėk apie gamtos įvairovę, ryšius, gyvūnų plitimą, žmogaus įtaką ne vien iš kokių delfi, ar "žalioji leituva", o iš kokių biologijos knygų. Tuo ir baigiu, nes išaiškinta viskas elementariai ir po kelis kartus. Tą patį per tą patį aiškinant nejaučiu jokio malonumo, kaip su kokiu fanatiku. Išaiškini viską nuo a iki z, vistiek, tarytum nieko niekas nebūtų rašęs pasigirsta "mes teršiam gamtą". Ypač, kai ne aš vienas su tavim čia peckinuosi, (rwc praktiškai tą patį aiškina). Tai jei aš nemoku sklandžiai dėstyti, tai iš rwc postų būtum bent jau supratusi.
Mona 2010-05-04 19:10
siaubas, Azuole, kodėl mane šmeiži?, ir rašai tokias nesamonęs, ypač ten kur paryškinau. Nustok klaidingai mane interpretuoti, ir dar sakyti jog man rūpi tik kokios pandos, triušeliai, o ne smulkieji gyviai.
Mona 2010-05-04 19:13
Tu mano žodžius klaidini, kad po to galėtum durna išvadinti. tuomet diskusija tikrai tęstis nebegali.
Azuolas 2010-05-04 19:41
Kaip parašai, taip atrašau. Atsiprašau, jei kažką netaip supratau, patikslink tada plačiau kur ne taip supratau ir ką norėjai pasakyti.
sz520qm 2010-05-04 20:56
gal.... jūs imeilais ar pm ar skypę? nes.... tema truputį tai kita... gal jau laikas baigti... nes diskusija stovi vietoje, nesivysto.
Anemone 2010-05-05 08:44
Dėkui už įdomią diskusiją, tikrai pavyko praplėsti akiratį ir sužinoti naudingų dalykų. Turiu klausimą Monai, gal galėtum pasakyti, kas yra gamtos apsauga ar rūpinimasis gamta, ką mes tuo išsaugome ir ko netenkame? Ir kas yra gamtos tarša, ko mes tuo netenkame ir ką išsaugome? Jei įmanoma, pateik bent po kelis pavyzdžius. Iškart paminėsiu, kad nesu prieš tamstą nusistačiusi, kad nekiltų jokių interpretacijų iš klausimų.
Indigo89 2010-05-13 14:42
As tai nieko pries tokius protestus
MantasMX 2010-06-07 18:22
Nu gerai pasijiuokiau DD Kažkoks išprotėjęs mokslininkas, prisižiūrėjęs "Nepriklausomybės diena" filmų
Lietuvis 2010-07-09 13:28
zmogus ne karta prazude smalsumas,tikiuosi sis atvejis domejimasis kitomis civilizacijomis musu neprazudys,vistiek manau kad jau musu zmonija yra kontaktavusi su kita civilizacija ar jos atstovais tik visa tai yra islaptinta,gal vienas zmogus ir suprastu tai bet jei vienu metu butu tai paskelbta didziajai dalei zmoniu kad egzistuoja gyvybe klitu panika,vienas zmogus protingas,zmogus minioje tampa bandos nariu ir pasiduoda emocijoms,prasidetu riauses pries valdzia ir kiti negeri dalykai.Aisku tik viena,mum nereikia baidytis to kas gali mums pagelbeti,kontaktas su kita civilizacjia atnestu tik naudos,nes jei ir yra priesiskai nusiteikusius musu atzvilgiu civilizaciju jie mus senai butu surade ir dabar vergautume jiems ar velnias zino kas butu...
kionig 2010-07-09 20:06
Kaip matau pats nezinai kokios pasekmes laukia, nors pritarciau, kad zemeje kiltu panika. O tai reikstu didelius nuostolius.
kitty 2011-03-19 23:48
Ka tiem ateiviam toj musu zemej veikt.Kol vargsai atsibels,zemej jau busim speje visus isteklius patys sunaudot jei jau ateiviai tokie protingi kad GALETU i zeme atskrist,jie tikrai butu pakankamai protingi kad to nedarytu ;D geriau vargselius apsaugot nuo ziaurios zmonijos, nedaug beliko kol savo gimtaja zeme sunaikinsim,tai dar ir vargsiukus ateivius isguldytume
kionig 2011-03-20 01:45
Taip taip, prisižiūrėjai vėl kokių akopoliptinių filmų ? Gyvuos ta Žemė iki kol Saulė nustos degti, o tai dar keletas milijardų metų, o va kas bus po tiek laiko tai galima spėlioti ir fantazuoti tik. Pati žmonija irgi niekur nesidės, išliks, tik sunku bus prisitaikyti prie kokių tai permainų pvz sausros, vandens stygius, uraganai ir t.t. O apie ateivius gal nepradėsiu. Aj, beje, vienintėlis paradoksas tas, kad žmonija gali sau pakenkt per savo aklumą, nei mistiniai rožiniai vienaragiai atskris ir visus iškeps ant laužo
Ramūnas 2011-03-20 01:47
Skrist galėtu dėl vandens, o kadangi mes nenusiteikia taip lengvai jo atiduot, tai teršiam visom įmanomom ir kartais sunkiai suvokiama forma.